• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşım

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.810
548
31
merhaba arkadaşlar.
benim derdim iş arkadaşımla. sürekli iğrenç espriler yapıyor sonra en az 5 dakika o iğrenç espriye iğrenç sekilde gülüyor. ben gülmediğim zamanda gülene kadar anlatıyor. tüm işyeri halkı ondan bıkmış durumda. sürekli böyle espri yapmamasını söylüyoruz, yeri geliyor aşağılıyoruz ama o ısrarla iğrençleşiyor. mesela en son; tozlu dan elbise aldım tozlu gelir mi? gelsede itiraz edemem sonuçta kabul ettim deyip duruyor. ha bide meşhuuur muşmula esprisi sabah serviste gelirken muşmula isminin nerden geldiğini anlatmak için 5 dakikamızı iğrenç sekilde çaldı. muş mu la? 'dan gelmiş o öyle söyledii.. napacam ben bu kızla hiç bilmiyorum. işi bırakasım geliyor ama mecburum.. patron bile bezdi bu esprilerden.. çok daraldım.. şu an hala espriler yapıyor ben gülüyor gibi yapıyorum..

merhaba arkadaşlar.
benim derdim iş arkadaşımla. sürekli iğrenç espriler yapıyor sonra en az 5 dakika o iğrenç espriye iğrenç sekilde gülüyor. ben gülmediğim zamanda gülene kadar anlatıyor. tüm işyeri halkı ondan bıkmış durumda. sürekli böyle espri yapmamasını söylüyoruz, yeri geliyor aşağılıyoruz ama o ısrarla iğrençleşiyor. mesela en son; tozlu dan elbise aldım tozlu gelir mi? gelsede itiraz edemem sonuçta kabul ettim deyip duruyor. ha bide meşhuuur muşmula esprisi sabah serviste gelirken muşmula isminin nerden geldiğini anlatmak için 5 dakikamızı iğrenç sekilde çaldı. muş mu la? 'dan gelmiş o öyle söyledii.. napacam ben bu kızla hiç bilmiyorum. işi bırakasım geliyor ama mecburum.. patron bile bezdi bu esprilerden.. çok daraldım.. şu an hala espriler yapıyor ben gülüyor gibi yapıyorum..
gülüyor gibi yapmak yerine duymuyormuş gibi davranıp işinize baksanız?
belki vazgeçer

onu da yaptım ama yok duymam için çabalıyor bide küsmüyor küstüm diyo ama yine konuşuyorr...
bi kere iki kere yapmayla olmaz ama
her espri yaptığında ya başka bi arkadaşına işle ilgili bişe sor
ya işinden kafanı kaldırma
istediği kadar gülmen için çabalasın
baktın çok üsteliyor
şu an çok meşgulüm de geç
ama her seferinde
bence vazgeçer ya

bi kere iki kere yapmayla olmaz ama
her espri yaptığında ya başka bi arkadaşına işle ilgili bişe sor
ya işinden kafanı kaldırma
istediği kadar gülmen için çabalasın
baktın çok üsteliyor
şu an çok meşgulüm de geç
ama her seferinde
bence vazgeçer ya
bi tanısanız işi bırakmayı geçtim şehri bırakır gidersiniz.

patronunuz da bezdiyse,yakında arkadaşınız işine elveda diyebilir.
arkadaşınızı kenara çekip,patron bu tarz esprilerden hoşlanmıyor,yakında işinden olabilirsin diyin,işini seviyorsa,bir daha yapmaz bence.

merhaba arkadaşlar.

Bence topluca yokmus gibi yapip kendisine bakis abile atmazsaniz belki ise yarar topluca yapamiyorsaniz siz basinizi kaldirip bakmayin , konusursa duymazdan gelin kisaca oyle bir insani duymayin gormeyin hissetmeyin bir muddet sonra adam yerine konulmadigini anlayip susar bence.

Back