İş Arkadaşım Kokuyor

Grazia95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
22
20
3
29
Kızlar merhaba,
İşyerinde yanımda çalışan arkadaş inanılmaz derecede ter kokuyor. Keskin de bir kokusu var. Tamam ağırlık kaldırıyor işi gereği terlemesi normal ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor. Canı sıkıldıkça parfüm banyosu yapıyor bu sefer de terle karışık parfüm kokuyor. Kış günü cam kapı açamıyoruz sıklıkla. Burama kadar geldi artık. Rencide etmeden nasıl çözebilirim bu işi akıl verir misiniz? Erkek kendisi.

İş tişörtü varsa,yedek almasını söyleyin.
Farkında değilsin arkadaşım ama fazla giyiyince koku yapıyor deseniz.
Tabi yanınızda kimse yokken.

Rencide etmeden çözülecek gibi değil sanki, yüz ifadesine çare bulamaz insan; yüzünüz buruşup nefesiniz kesilmiyor mu, görmüyor mu bu vatandaş bunu? Bir de parfüm banyosu yapıyor, migreni azar, midesi bulanır insanın. En asgari sabahları ya da akşamları beş dakika duş almak ve ardından deodorant sürmek çok zor olmamalı.

Bu iş yerindeki ter kokulu konular beni benden alıyor. Bacım bunun çözümü yok, kendisi fark edene kadar burnunuz sızlaya sızlaya o ekşi kokuyla kanka oluyosunuz😄.
Fark etmesini sağlayın, açık açıkta denmez, koskoca insana kıyafetini yıkada giy de diyemez insan.
Kelin ilacı olsa başına sürermiş biz bi çözüm bulamamıştık asffjajah

Şuan kış mevsımı böyle rahatsız ediyorsa yazın sıcakta camı açsanız da o koku vurur durur . İmkan varsa masanızı taşıyın

söylemeniz çok şey ifade etmez gibime geldı işi gereği yük taşıyıp sürekli terlıyorsa yine kokmaya devam edecektır

Daha öncesinde deodorantı kıyafetlerine sıktığını gördük fırsattan istifade duştan sonra kullanman gerek temiz vücuda o şekilde etkili olur dedim fakat pek işe yaramamış. Ne kadar duş alırsa alsın temiz vücuda rollon sürmedikten sonra o koku hep olacak. Hayır bu insanın bir işi de satış yapmak . Sürekli insanlarla iletişim halinde olup da bu kadar kişisel bakımına dikkat etmemeyi yadırgıyorum. Gelmişsin 35 yaşına pes ya

Bu konu tamamen pislikle alakalı ve o adam yeterince duş almıyordur. Bizim iş yerinde de vardı. Odasını ayırmıştık ve oraya evrak bırakmak bile bizim için zulümdü. Biz diyorduk ki eşi de mi uyarmıyor. Ama tabi onlar bu kokuya alışmış bence ve farkında bile değillerdi. Öğğkk iğrenç. Siz cam açın soğuk oldu falan derse oda kokuyo rahatsız oluyorum deyin belki anlar.

Ayy şey aklıma geldi; görümcemin okuldan bir arkadaşı aynen böyle kokuyormuşk. Kıza wifi diye lakap takmışlar sınıfa girince wifi çekmeye başladı diye dalga geçiyormuşlar ama o kadar dalga geçmeleri direk yüzüne söylemeleri falan fayda etmiyormuş. Geçen sene okulunu bitirdi kız hala kokuyormuş. Demem o ki bazılarının dan diye yüzüne söyleyince bile fayda etmiyor ne yazık ki

Ya bizde de olmuştu öyle bir şey. Ter kokandan daha ileri yaşta olan bi erkek konuştu hani ben senin abinim bak kulağıma böyle şeyler geldi senin bi rahatsızlığım mı var eğer yoksa biraz daha dikkat etsen bak gençsin böyle şeyler önemli filan demişti

Kızlar merhaba,
İşyerinde yanımda çalışan arkadaş inanılmaz derecede ter kokuyor. Keskin de bir kokusu var. Tamam ağırlık kaldırıyor işi gereği terlemesi normal ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor. Canı sıkıldıkça parfüm banyosu yapıyor bu sefer de terle karışık parfüm kokuyor. Kış günü cam kapı açamıyoruz sıklıkla. Burama kadar geldi artık. Rencide etmeden nasıl çözebilirim bu işi akıl verir misiniz? Erkek kendisi.
İnstagramda bir ara bir site adresi koymuşlardı. Ağzı kokan veya ter kokan arkadaşınızın e postasını o siteye yazıyorsunuz. Site kendi adına ona güzel bir mesaj atıyordu ama öyle kırıcı falan değil. Siteyi hatırlamıyorum ama google dan bulabilirsiniz bence :)

Back