Is arkadasim...cok uzgunum...

Allah belasını versin bu zihniyetin.. dul kadınla bekar bi erkek evlenemez ama dul bi erkekle bekar bi kadın evlenebilir.. Allah Ayet mi indirmiş dul kadınla bekarlar evlenmeyecek die? Ne oluyor insanlara? Allah katında hepimiz aynıyız. Bu konu yüzünden can yakanlarda öbür tarafta hesap verecek inşallah. Evlenip boşanmışsın işte sanki hayat kadınlarının içinden çıkartmıyor ya seni. :sinirli::sinirli:

Oturdum bu konuya agladim simdi. Bende bosaniyorum. Bana da mi dul diyecekler o zaman. Zaten evlenmeyi dusunmuyorum ama sanki ben koca delisiyim gibi muammelemi yapacaklar

Kaynana aşırı kınamış. Öyle görünüyor ki başına gelecek:KK48:
Bekar erkek evlat anneleri boşanmış kadın istemiyor net, ben olaya mutlular mı oğlumu mutlu eder mi diye bakıyorum, ama herkesin de kafası kendine göre değiştiremezsin

KONU 4 AY ÖNCEKİ KONU
AMA SON DURUMU MERAK ETTİM AÇIKÇASI

@Monsterrmilk bu konu üzeriden yazma istersen, kendin konu aç
konu içinde konu olmaz

D deniz17umut muzurtilki muzurtilki
son olaylardan sonra (annesi geldi, tartisma oldu) ayrilma karari aldim iste. Onun uzerinden kendisiyle tartistik - ayrilma kararim yuzunden azarladi beni. Az once ise yine telefonda anlasarak bu isden vazgecmenin mantikli oldugunu konusuyorduk. Valla bende merak ediyorum nasil bitecek diye :KK51: Acaba kendiside vaz gececekmi mesela?

Bu konu bana dizi gibi geliyor hep, arkadaslarima diyordum "sezon finali nasil olacak acaba", "aha bu sezonun ilginc bolumu", "gecen bolumde su gelismeler oldu" :KK48: (gerci yonetmen benim ama ne bileyim, beklenmedik seylerde yonu degistiriyor)

AMA YONETMEN HEP KENDIMIZIZ DEGILMI?

son olaylardan sonra (annesi geldi, tartisma oldu) ayrilma karari aldim iste. Onun uzerinden kendisiyle tartistik - ayrilma kararim yuzunden azarladi beni. Az once ise yine telefonda anlasarak bu isden vazgecmenin mantikli oldugunu konusuyorduk. Valla bende merak ediyorum nasil bitecek diye :KK51: Acaba kendiside vaz gececekmi mesela?

Bu konu bana dizi gibi geliyor hep, arkadaslarima diyordum "sezon finali nasil olacak acaba", "aha bu sezonun ilginc bolumu", "gecen bolumde su gelismeler oldu" :KK48: (gerci yonetmen benim ama ne bileyim, beklenmedik seylerde yonu degistiriyor)

Bazen senarist de biziz.
Mesela çocuğa annesinin ablasının gerçek yüzünü göstermen gibi bı şık varken sen yeşilçama kayıyorsun :KK53:
Artık merve aksaklık moda uyandırayım :KK53:

bende boşanmış olarak bekar bir adamla evlendim. ailesi ık mık olmaz dedi ama şimdi iyiyiz. beraberlik başladıktan bir süre sonra kabul ediyorlar.
baktılar vazgeçmiyoruz, başkalarına da ...... düştü. şey yani düğün yapmak oynamak :D
ben seversem tam severim. öyle seviyorum ama ailesi istemezlerle ilişkimiz ya yürümezselerle işim olmaz. çok seviyorsan sevdana sahip çık.

bende boşanmış olarak bekar bir adamla evlendim. ailesi ık mık olmaz dedi ama şimdi iyiyiz. beraberlik başladıktan bir süre sonra kabul ediyorlar.
baktılar vazgeçmiyoruz, başkalarına da ...... düştü. şey yani düğün yapmak oynamak :KK70:
ben seversem tam severim. öyle seviyorum ama ailesi istemezlerle ilişkimiz ya yürümezselerle işim olmaz. çok seviyorsan sevdana sahip çık.

Ben zaten sevmek degilde hoslaniyorum ondan sadece. Sevgili gibi de uzun suremiz olmadi hic, 1 ay oldu. Ondan once hep kacma-kovalamaca.

Cok iyi anlaşacağımıza inaniyordum, irelide seveceğime. Ama tabi aile sorunu olmasaydi, sorunsuz tanisma evlenme olsaydi...

Mantikli ama olacagi varsa sonradanda bozuluyor aralar bak benm kv çok iyiydi dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim tobe bismillah su an eşim bile ailesi ile konusmuyor

Ben zaten sevmek degilde hoslaniyorum ondan sadece. Sevgili gibi de uzun suremiz olmadi hic, 1 ay oldu. Ondan once hep kacma-kovalamaca.

Cok iyi anlaşacağımıza inaniyordum, irelide seveceğime. Ama tabi aile sorunu olmasaydi, sorunsuz tanisma evlenme olsaydi...
Bakın sizin bu aile karşı çıkıyor falan diye one surdukleriniz sadece bahane. Siz o adamı sevmiyorsunuz ve asil problemde bu. Aileyi boşanmış olmayı vs herşeyi geçin eğer aşk yoksa ki sizde bırak aşkı sevgi dahi yok, sırf hoşlantı için belirsiz bir geleceğe girip onuda kendinizide yakmayın. Hem kendiniz diyorsunuz çok iyi bir insan diye yaziktir harcamayın çocuğu. Aşk sevgi yoksa olmaz bu işler. kesin bir dille red edin, asıl mesele seni sevmiyorum deyin bitsin gitsin. Böyle giderse mahfolur o adam.

Yakın bir kız arkadaşım evlenip ayrıldı şu anda kendinden 3 yaş küçük evlilik yapmamış biriisyle evli ve gayet mutlular. Çocuğun ailesi başta bisiler dedi etti çocuk kimsenin ağzını açtırmadı. Ailenin tek evladı çocuk beni de kaybedersiniz deyip noktayı koydu şu anda aileler de çok kutlu şükür her şey yolunda

Back