Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım canım. Allah bağışlasın bu arada. opuyorumnanaktanAslında bir cok annenin sorunu bebeği olup çalışmak. Bebek için de zor anne içinde. Inşallah bebeğinden ayrılmadan yapabileceğin bir iş bulursun canım :Saruboceq: Ben de istiyorum hem işim olsun hem de bebegimiz. Bakalım nasıl olacakmerhabalar ben dilek turizm ve otelcilik mezunuyum ayrıca işletme fakültesi okudum .8 aylık bir kızım var kızımdan ayrılmadan çalışabileceğim bir iş arıyorum .Aslında Öğrenciliğimden bu yana en sevdiğim iş çocuk bakmak kreş falan olabilir umarım herşey gönlümüzce olur...
Bende iş arıyorum.. O kariyer siteleri boş reklam sanırım, başvuruyorum ama havuzdayım , boğuluyorum Çok üzgünüm çoook
Selam kızlar iş aramanın dertlerini, deneyimlerimizi paylaşmaya ne dersiniz. Hem biraz dertleşmiş hem de rahatlamış oluruz.
ne mühendisisin arkadaşım?
merhaba kızlar...aralık ayından beri bende işsizim,iş arıyorum..1 ay gibi kısa bir süre bir işe girdim ama olmadı ne yazık ki...patronlar kriz koşullarını çok iyi kullanıyor..maalesef ortamdan haberi olmayan,kendine eğitmeyen arkadaşlarım da onlara davetiye çıkartıyor..neden mi böyle diyorum...çünkü işsisiz diye her koşulu yerine getirmeye razı olduğumuzdan artık "bu nasılsa her işi yapar düşük bir ücrete " mantığı neredeyse tüm firmaların kafasında yer alıyor...bu süre zarfında pek çok şirket ve yerle görüşmem oldu inanın çoğunun baktığı olay iş falan değil.sadece ben hangisini daha az ücretle çalıştırırım olayı var..gerek katıldığım görüşmeler gerek şahit olduğum şeyler neticesinde söylüyorum bunu..görüşmeye gittiğiniz yerin de bu arada kurumsal olup olmamsı önemli değil..hepsi aynı aşağı yukarı...fakat unutmayın ki bizler ancak kendi değerimizi belirleriz..bir başkalarına bırakırsak bu işi,eşek gibi çalıştırcak adam ararlar..
bu süreçte kariyer sitelerinden de takip ettiğim bir olay var..."beni neden görüşmeye çağırmıyorlar?" sorusu...cv nizi ne kadar sıklıkla güncelliyorsunuz? kullandığınız kelimeler ne kadar seçici?sizi diğerlerinden nasıl ayırt edebilirler?ben kariyer sitelerinden pek çok başvuruma cevap alabiliyorum.her noktayı değerlendirip,bakıyorum..zaman zaman başvuru yapmadığım yerlerden de aranıyorum ..belki bana uygun olmuyor çoğunlukla ama en azından seçilmek güzel..haa bir de uygun olmuyor benim özel durumumdan dolayı..ben smmm stajını kazanmış fakar bugüne kadar başlatamamış biriyim..
Allah herbirimize yardım etsin bu yolda..
Bende malaesef işsizim . Artık karıyer sıtelerıne bakmıyorum bıle . Boş BOMBOS bı işe yaradıklarını dusunmuyorum . Çevre cok onemlı bu surecte . beklemedyım malesef . Herkesın yardımcısı olsun allah . :/
Merhaba bende işsizim 11 aydır evliyim ve evlendiğin günden beri iş arıyorum.2 yıllık kooperatifçilik mezunuyum ama muhasebe üzeirine dersler gördüm ve sayılarla uğraşmayı seviyorum..yaşadığım yerde çok otel var onlardan birine girmek istedim ama iş tecrübem olmadığı için beni işe almıyorlar
canım insallah istedigin gibi bir iş bulursun,, genelde tanıdık etkili olabiliyor bide oyle dene istersen
işte evlenince geldiğim yeri hiç bilmiyorum eşiminde öyle pek çevresi yok..yine de yeni tanıştığım herkese söylüyorum :)))
Canım benim senin samimi oldugun birileri var mi, yoksa bence cevre edinmeye bak, cunku genelde iş olayı cevreye bakar, insallah en kısa zamanda gonlunce bir işe kavusursun canım