İrritabl bağırsak sendromu. (İBS) huzursuz bağırsak sendromu

Mavi mercek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
21
5
26
Hepinize merhaba. Ben uzun zamandır bağırsak problemleri yaşıyorum. Özellikle de gaz problemi gaz sıkışması fazla gaz oluşması vs.. Böyle problemler yaşayanlar var mı içinizde. Varsa lütfen konuşabilir miyiz.

Bende aynı sorundan muzdaripim çok sıkıntılı bi durum malasef ama bende kabızlık ön planda genellikle

merhaba eşim yaşado 3 yıl önce başladı. İBH dediler birüsür test ameliyat filmler. Chron teşhisi koydular. Pentasa imuran vb. birçok ilaç kullandı . Çok zor zamanlardı şu an uykuda hastalık tedavisi desen yok. Çok iyi anlıyorum karın ağrısı kusma ishal berbat birşey. Allah yardımcın olsun

benim bir arkadaşımda da chron şüphesi var. eşinizin ameliyat süreci nasıl ilerledi ? zorlu muydu

Benim mide bulantım ishal vs yok aslında. Kan değerlerimde normal çıkıyor ama dışkıda incelme gaz gibi problemlerim var internetten bakınca hep en kötüsü çıkıyor. 4 buçuk aydır gaz sancısı çekiyorum

bende de aynı sorun var kabızlık ön planda maalesef bunun için bol bol su içiyorum

benim bir arkadaşımda da chron şüphesi var. eşinizin ameliyat süreci nasıl ilerledi ? zorlu muydu
ameliyatı keşif için yaptılar tanı koyamadılar. Mideye bağırsaklara kameralarla baktılar parça aldılar bağırsaktan yok teşhis koyamadılar 1 yıla yakın. Birisi dedi apandisit anpandisit ameliyatı oldu biri bağırsak ameliyatı yaptı açık bakmam lazım dedi çıkınca bağırsağı karnına yapışıkmış bilmem ne dedi ama geçmek bilmedi. en sonunda üniversitede kurulda teşhis kondu ilaç başlandı da rahat nefes aldı adam.
teşhisten sonra hiç ameliyat ollmadı daha. İkinci ameliyatı çok çok zorluydu kesi tüm karnına boydan aşağıydı iyileşmesi zaman aldı çok

Hayır olmadım bayadir var doktora gittim ibs dedi sadece kabızlık ön planda benim ara sıra isal gaz sıkışması oluyor mideye kramp giriyor
Benim maalesef hergün oluyor gaz problemi özellikle midemde de gaz ve dolgunluk hissi oluyor. Yemek yemeyi azalttım 10 kilo verdim. Dışkıda incelemeler oluyor beni bu korkutuyor. Kolonoskopi verdiler ama ondan da korkuyorum

Crp değeri yükselmemişmiydi iltihabı genelde kandan anlayabiliyorlardı 1 sene çok uzunn bi süre tanı koymak için yaa

Benim maalesef hergün oluyor gaz problemi özellikle midemde de gaz ve dolgunluk hissi oluyor. Yemek yemeyi azalttım 10 kilo verdim. Dışkıda incelemeler oluyor beni bu korkutuyor. Kolonoskopi verdiler ama ondan da korkuyorum
Benimde midemde şişkinlik oluyor alt karinda özellikle korkma birşey çıkacağını sanmıyorum sonuçlarda belki enfeksiyon falan vardır diye istemişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…