İrina Shayk

çok çok güzel bir kadın bu yaaa çok seksi fiziğide çok güzel ne giyse taşıyor teniyle gözleriyle saçlarıyla bakışlarıyla belide çok güzel ayrıca

Hiç sorma herkes senın zıhnıyetındeydı zaten.Tartısma cıkmasın dıyorsun ama cıkarmadan da edemıyorsun.Hayırdır her yaptıgım yorumda kendını mı goruyorsun ? Her topıcte karsıma cıkıyorsunda o bakımdan dedım.Begenmedıgım ıcın ıstedıgım fotosunu koyabılırım bundan dolayı senden ıcazet alacak değilim.Bu topıc acıldıysa elestırı yapmak yorum yapmak ıcın acıldı.Süreklı olumsuz elestırseydım tüm kadınlara aynısını yapardım.Ama sen ne hıkmetse hep olumsuz yorumlarıma takılıyorsun.Hiç beğendıgım topıclere ugradıgın yok galıba yada ugruyorsunda es gecıyorsun.Şimdi neden üstüne alındın deme cok iyi biliyorum kımı kasteddıgını yorumumdan sonra tesrıf etmıssınız hemen neden bazı sahsıyetler bıseylerı hazmedemıyor anlamadım.Eğer bunu basaramayacaksa bu forumda işi olmasın sıkıldım gereksız konusmalardan.

göğüslerde önemli olan diriliktir der eşim hep büyük olup da sarkık olmasındansa küçük ve diri tercihim benim de ....
ama bu fotoda kötü çıkmış ama insanın bazen olur öyle, diğer fotolarda gayet hoş duruyor irina bence
aslında var ya kimi hatunda bu irina'nın 10'da 1 güzelliği olsa havasından geçilmez

Bizim de öyle değil mi ?Fotoğraf bu sonuçta biz de kötü çıkmyor muyuz zaman zaman ftg.da ? :) Valla doğru demişsin,havalarından yanından geçilmezdi... p

Uf sıkıldıysan gidersin istediğin yere.Komik bile geldi eklediğin resim gülümsüyordum yazarken inan.Sayfada İrina'nın harika resimleri ardından senin eklediğin abuk, korkunç bi resim hahah =D
Bi de o resimden yola çıkarak eleştirmişsin ah kıyamam

bu kadının göğüsleri çok küçük değil bence normal gibi geliyor bana özelliklebenim eklediğim son resimlerde çok net görünüyor bu fiziği çok güzel ve o göğüsler yakışıyor ona.

bu kadını hiçbir zaman beğenmeyeceğim

isterse dünya güzeli olsun bana hitap etmiyor,etmeyecek.

kendi düşüncemdir.

ya allah aşkına töbe yarabbim gülerken bi tuhaf ağzı
burnuyla bi bütün oluyo
erkekler bide buna hayran onlara zaten kadın olsun çamurdan
olsun tabi onlar bizim gibi bakmıyolar
biz vucudunun güzel olup olmadığına
onlar erkeksi hisleriyle arzuluyolar ama kendi kardeşi sevgilileri
ole giyinse kıyamet kopar ama başkasına öküz tren olayyla bakıp kalırlar

aynen katılıyorum surat olarak aşırı itici bır kız fızık olarak göğüslerı dısında guzel.Yabancı erkekler begenmıyor bırkac sıtede gormustum coguda agız yapısıyla ılgılı yorumlar yapmıs hep.Türk erkegı afedersın abaza oldugu ıcın ve zevklerı cok sığ oldugu ıcın bu duruma sasırmıyorum.Bana gore cok itici bır kız.

ısıne gelmıyorsa sen gıdersın baska yere.Durup dururken aklınca laf sokmaya calısan sensın.Kusura bakma sana gore ayarlayamıyorum ben kendımı.O laflarına dıkkat et yoksa bu kadar kıbar olmıcam.Evet korkunc ve dogal bır resım.Bende o dogallıgından yola cıkarak elestırdım.İstedıgım sekıldede elestırırım kı bu senı hıc ılgılendırmez.Herkese muhalefet olma cabası nıye baska ısın yok mu ?

Bana gore dırılıgı ve buyuklugu onemlı.Ben ırınada goguse dajır hıcbırsey gormuyorum ki diri olsun.Hep alttan destekle bırseyler yapmaya calısmıs ama olmamıs.Ayrıca irinayı cok yakından tanımıyoruz havasından gecılmez derken ırınada oturup bızımle cekırdek cıtlemıyor bir adrıana lıma gıbı cana yakınlıgı yok.Bu kızdan kat be kat guzel olup mutevazılıgı barındıran cok manken oyuncu vs var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…