• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

Orantılı bir vücudu var,göğüslerin illa ki inek memesi gibi olması gerekmiyor,fiziğe uygunsa problem yok. :)

ah ah eşim gibi konuştun, ben silikon istiyorum ya, o da hep bunu söyler =) beni vazgeçirir fikrimden...

Bence silikon gereksiz,insan o plastikle nasıl yaşar ki ? :D Bence eşin haklı sana yakışmasaydı söylerdi. ;) Güzide Duran silikon taktırdı,ama hala göğüsleri minik. ;)Vücuduna da çok yakışıyor.

Göğüs fakiri ve oldukca itici.Mümkünse hıc gulmesın.Normalde bırseye benzemıyor ama solaryumla makyajla işi iyi götürüyor.Bi kadında göğüs olmayınca vucudununda bır onemı kalmıyor benım ıcın.

i5799003_cazq8jq4cq4-jpg

Kadın harika bi fiziğe sahip.Ne çok zayıf ne şişman.Maviler gerçekten de çok yakışmış.Yüz hatları da güzel,seksi,alımlı da...

Bi sevgili üye tüm zamanını googleda "x without makeup" "y before surgery" "ugly pictures of z" yazıp aratarak geçiriyor.Beğenilen bi kadının en çirkin fotoğlaflarını bulabiliyor eleştirmek adına, çok başarılı bravo.
Eleştirmek adına yazmıyorum tartışma filan çıkmasın aman =)

Back