- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten güzel kadın,q laf yok. dudağında dolgu var mı acaba.
Bi sevgili üye tüm zamanını googleda "x without makeup" "y before surgery" "ugly pictures of z" yazıp aratarak geçiriyor.Beğenilen bi kadının en çirkin fotoğlaflarını bulabiliyor eleştirmek adına, çok başarılı bravo.
Eleştirmek adına yazmıyorum tartışma filan çıkmasın aman =)
Göğüs fakiri ve oldukca itici.Mümkünse hıc gulmesın.Normalde bırseye benzemıyor ama solaryumla makyajla işi iyi götürüyor.Bi kadında göğüs olmayınca vucudununda bır onemı kalmıyor benım ıcın.
göğüslerde önemli olan diriliktir der eşim hep büyük olup da sarkık olmasındansa küçük ve diri tercihim benim de ....
ama bu fotoda kötü çıkmış ama insanın bazen olur öyle, diğer fotolarda gayet hoş duruyor irina bence
aslında var ya kimi hatunda bu irina'nın 10'da 1 güzelliği olsa havasından geçilmez
ya allah aşkına töbe yarabbim gülerken bi tuhaf ağzı
burnuyla bi bütün oluyo
erkekler bide buna hayran onlara zaten kadın olsun çamurdan
olsun tabi onlar bizim gibi bakmıyolar
biz vucudunun güzel olup olmadığına
onlar erkeksi hisleriyle arzuluyolar ama kendi kardeşi sevgilileri
ole giyinse kıyamet kopar ama başkasına öküz tren olayyla bakıp kalırlar
Uf sıkıldıysan gidersin istediğin yere.Komik bile geldi eklediğin resim gülümsüyordum yazarken inan.Sayfada İrina'nın harika resimleri ardından senin eklediğin abuk, korkunç bi resim hahah =D
Bi de o resimden yola çıkarak eleştirmişsin ah kıyamam
Bana gore dırılıgı ve buyuklugu onemlı.Ben ırınada goguse dajır hıcbırsey gormuyorum ki diri olsun.Hep alttan destekle bırseyler yapmaya calısmıs ama olmamıs.Ayrıca irinayı cok yakından tanımıyoruz havasından gecılmez derken ırınada oturup bızımle cekırdek cıtlemıyor bir adrıana lıma gıbı cana yakınlıgı yok.Bu kızdan kat be kat guzel olup mutevazılıgı barındıran cok manken oyuncu vs vargöğüslerde önemli olan diriliktir der eşim hep büyük olup da sarkık olmasındansa küçük ve diri tercihim benim de ....
ama bu fotoda kötü çıkmış ama insanın bazen olur öyle, diğer fotolarda gayet hoş duruyor irina bence
aslında var ya kimi hatunda bu irina'nın 10'da 1 güzelliği olsa havasından geçilmez