• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

ısıne gelmıyorsa sen gıdersın baska yere.Durup dururken aklınca laf sokmaya calısan sensın.Kusura bakma sana gore ayarlayamıyorum ben kendımı.O laflarına dıkkat et yoksa bu kadar kıbar olmıcam.Evet korkunc ve dogal bır resım.Bende o dogallıgından yola cıkarak elestırdım.İstedıgım sekıldede elestırırım kı bu senı hıc ılgılendırmez.Herkese muhalefet olma cabası nıye baska ısın yok mu ?

Bana gore dırılıgı ve buyuklugu onemlı.Ben ırınada goguse dajır hıcbırsey gormuyorum ki diri olsun.Hep alttan destekle bırseyler yapmaya calısmıs ama olmamıs.Ayrıca irinayı cok yakından tanımıyoruz havasından gecılmez derken ırınada oturup bızımle cekırdek cıtlemıyor bir adrıana lıma gıbı cana yakınlıgı yok.Bu kızdan kat be kat guzel olup mutevazılıgı barındıran cok manken oyuncu vs var :16:

adriana lima bizimle oturup çekirdek çitliyormu ki :44::27: zevk işte bende o kadar cana yakın insanları hiç sevmem mesela kadın dediğin biraz cool olucak mesafeli olucak :ssz:

adriana lima bizimle oturup çekirdek çitliyormu ki :44::27: zevk işte bende o kadar cana yakın insanları hiç sevmem mesela kadın dediğin biraz cool olucak mesafeli olucak :ssz:

Evet bende gercekten oturup cekırdek cıtlemesınden bahsedıyordum.Yanı adrıana cana yakın bu değil demek ıstedım.Senın zevkın gorusun ben arkadasın dedıgıne cevap verdım.Bana gorede kadın dedıgın asil olacak agzını ıkı metre acıp gulmeyecek irina gıbı.Bu yuzden ıtıcı gelıyor zaten agız yapısı bozuk kısacası bana aşırı itici gelıyor bu yuzden kımsenın zevkıne karısamam nıye begendın dıyemem banada nıye begenmedın dıyemez kımse.

Evet bende gercekten oturup cekırdek cıtlemesınden bahsedıyordum.Yanı adrıana cana yakın bu değil demek ıstedım.Senın zevkın gorusun ben arkadasın dedıgıne cevap verdım.Bana gorede kadın dedıgın asil olacak agzını ıkı metre acıp gulmeyecek irina gıbı.Bu yuzden ıtıcı gelıyor zaten agız yapısı bozuk kısacası bana aşırı itici gelıyor bu yuzden kımsenın zevkıne karısamam nıye begendın dıyemem banada nıye begenmedın dıyemez kımse.

aa gerçekten açıkladığınız çok iyi oldu ben anlamamıştım :37: kimin ne kadar cana yakın olduğunu bilemeyiz dediğiniz gibi beraber vakit geçirmek gerekir... büyük çoğunluğu yapmacık adrianada cana yakın duruyo kamera karşısında ama arkasını bilemiyoruz tabii ki.... kimse niye beğenmiyorsunuz diyemez evet çok haklısınız ama diyende yok sanırım varsa kötü içerikle bildiriniz lütfen yoksada irinayla ilgili paylaşımlara devam edelim:40:

Irina+Shayk+2.jpg

Irina-Shayk1.jpg

Irina-Shayk.jpg

Irina-Shayk-6.jpg

aa gerçekten açıkladığınız çok iyi oldu ben anlamamıştım :37: kimin ne kadar cana yakın olduğunu bilemeyiz dediğiniz gibi beraber vakit geçirmek gerekir... büyük çoğunluğu yapmacık adrianada cana yakın duruyo kamera karşısında ama arkasını bilemiyoruz tabii ki.... kimse niye beğenmiyorsunuz diyemez evet çok haklısınız ama diyende yok sanırım varsa kötü içerikle bildiriniz lütfen yoksada irinayla ilgili paylaşımlara devam edelim:40:

Dıyen fazlasıyla cok malesef.Yoksa amacım ortaya comak sokmak degıl.Biri bırsey dıyorsa ona muhalefet olmayı bıraksada kendı fıkrını soylese dıyorum bır arkadasa ısrarla anlmıyor.Neyse konu dısına cıktık fazlasıyla.

vucudu cok guzel ya resimlere baktıkca daha iyi anlıyorum gercekten kusursuz bir fizige sahip dudakları pek hos degil evet ama havası var kadının ya yakından kimbilir nasıldır:16:

Back