• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

Her insanın bakış açısı farklıdır. Bilmiyorum ama bana çok zayıf geliyor. Tabiki mankenler zayıf olmak zorunda. Ama yinede gönlüm Bar, Adriana, Brokklyn gibi zayıf ama biraz dolgun mankenlerde. :D
Bilmiyorum bu kız zayıf yani bana göre. Sports ıllustrated fotoğrafları çok photoshopladığı için çektiği resimlerde güzel görünüyor. ama normal fotoğraflarda zayıf gözüküyor. onun dışında zaten pek güzel bulmuyorum.

(İrina'yı ilk defa şu kapakta görmüştüm ve çok beyenmiştim. ama sonradan biraz takip edince başka fotoğraflarını görünce fikrim deyişti. bana göre kapaktaki haline benzemiyor. daha farklı. ve çekici bir yanı yok bana göre.)
s15covv43_promo.jpg

Bu fotoğrafla alttaki fotoğraflar arasında bariz fark var.

283590_148069058605920_118801904865969_307963_5861269_n.jpg

320534_258335000873831_134224883284844_790101_2126003246_n.jpg

318693_248654135175251_134224883284844_753517_3033335_n.jpg

311759_241248722589174_100001121444441_659278_499364040_n.jpg

Son düzenleme:
İrina hayranı digilim özel olarak ama burda bazı yorumlar bana garip geldi tamam begnmiyebilirsiniz çok güzel olabilirsiniz ama kadının çok güzel bı kemik yapısı var yüz sekli makyaja çok uygun evet gülünde hoş olmuyo sanırım ağzı büyük olabilir burnuda yüzüne biraz küçükmüş gibi duruyo her modelde her ınsanda olduğu gibi ufak kusurlar olabilir bu insanların bu tip modellerin bukadar yükselmesi çok şans digil çünkü onları Buralara getiren bu işlerin gurulari yani eleştiren arkadaslardan çok daha yüksek bı estetik anlayışları var,itinanın fiziğiyle zaten suanda bu konumda olması çok normal süper ötesi fiziği var fiziğine laf eden arkadaslara hayret ettim inanılmaz güzel bacakları var Rus olmasından kaynaklanan bı özellik olabilir bel kıvrımı ve belinin inceliği kusursuz ve inanılmaz güzel poposu var isterseniz ronaldoyla tekne resimlerinin bazılarında gorunuyo bakabilirsiniz bide özel olarak ugrasip arktik bazı çirkin çıktığı resimler eklenmiş sizin hiç çirkin çıktığınız resminiz yokmu,yolda görsen bakmazsın kağıda biraz komik kaçmış kusura bakmayın ama yerden yere vuran yorumlar dünya standartlarının üstünde bı kadından bahsettiklerini anlamiyo heralde

İrina hayranı digilim özel olarak ama burda bazı yorumlar bana garip geldi tamam begnmiyebilirsiniz çok güzel olabilirsiniz ama kadının çok güzel bı kemik yapısı var yüz sekli makyaja çok uygun evet gülünde hoş olmuyo sanırım ağzı büyük olabilir burnuda yüzüne biraz küçükmüş gibi duruyo her modelde her ınsanda olduğu gibi ufak kusurlar olabilir bu insanların bu tip modellerin bukadar yükselmesi çok şans digil çünkü onları Buralara getiren bu işlerin gurulari yani eleştiren arkadaslardan çok daha yüksek bı estetik anlayışları var,itinanın fiziğiyle zaten suanda bu konumda olması çok normal süper ötesi fiziği var fiziğine laf eden arkadaslara hayret ettim inanılmaz güzel bacakları var Rus olmasından kaynaklanan bı özellik olabilir bel kıvrımı ve belinin inceliği kusursuz ve inanılmaz güzel poposu var isterseniz ronaldoyla tekne resimlerinin bazılarında gorunuyo bakabilirsiniz bide özel olarak ugrasip arktik bazı çirkin çıktığı resimler eklenmiş sizin hiç çirkin çıktığınız resminiz yokmu,yolda görsen bakmazsın kağıda biraz komik kaçmış kusura bakmayın ama yerden yere vuran yorumlar dünya standartlarının üstünde bı kadından bahsettiklerini anlamiyo heralde

e sen böyle düşünüyo olabilirsin cnmm ama kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil:34::34:

Sana göre Dünya standartları üzerinde olabilir. Ama bana göre deyil. Ve başkalarına görede olmayabilir. O yüzden başklarının fikirlerine saygı duy.

Sana göre Dünya standartları üzerinde olabilir. Ama bana göre deyil. Ve başkalarına görede olmayabilir. O yüzden başklarının fikirlerine saygı duy.

Zaten bana göre demedim bu işlerin gurularina göre dünya standartlarının üstünde dedim öle ki bu yerde ve eğer fiziğine dünya stantdartlarinin üstünde digil diyosan sen uzayda falan yasiyo olamalisin

e sen böyle düşünüyo olabilirsin cnmm ama kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil:34::34:

Ben öle düşünüyorum demedim sonuçta sadece bu ısı yapan bı sektör var dünyada ve çok büyük bı pazar ve bu işlerin bastakilerine göre standart üstü dedim ve gercekten böle bı fiziğe nasıl standart dersiniz gercekten uzayda falan yasiyo olmalısınız

Zaten bana göre demedim bu işlerin gurularina göre dünya standartlarının üstünde dedim öle ki bu yerde ve eğer fiziğine dünya stantdartlarinin üstünde digil diyosan sen uzayda falan yasiyo olamalisin

Bu sektörde diye güzel olmak mı zorunda? Ayrıca İrina'nın çalıştığı sektördeki herkesde dünya standartlarının üzerinde değil. Tabiki aralarında güzelleri de var, çirkinleri de. Bu sektörde photoshop denen birşey var ve evet photshop var diyede hepsi birşeye benzemiyor photosopla güzelleşiyorlar da demiyorum. Tabiki çok ama çok güzelleri var.
Sen öyle düşünüyorsun diye herkes seninle aynı görüşte olmak zorunda değil. Ayrıca beğenmek zorunda da değilim. Beğenmeyince de uzaylımı oluyorum? :1:
Bence sen insanların beğenmediklerine avukatlık yapacağına insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenmeye filan çalış.
:34:

Son düzenleme:
Bu sektörde diye güzel olmak mı zorunda? Ayrıca İrina'nın çalıştığı sektördeki herkesde dünya standartlarının üzerinde değil. Tabiki aralarında güzelleri de var, çirkinleri de. Bu sektörde photoshop denen birşey var ve evet photshop var diyede hepsi birşeye benzemiyor photosopla güzelleşiyorlar da demiyorum. Tabiki çok ama çok güzelleri var.
Sen öyle düşünüyorsun diye herkes seninle aynı görüşte olmak zorunda değil. Ayrıca beğenmek zorunda da değilim. Beğenmeyince de uzaylımı oluyorum? :1:
Bence sen insanların beğenmediklerine avukatlık yapacağına insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenmeye filan çalış.

Sürekli sen begeniyo olabilirsin diyosunuz bende diyorumki ben digil dünya ortalamallarinda ve bütün dünyada diyorum dikkatini çekerim Burdaki dandik herhangi bir modelden bahsetmiyorum ki ben irina hayranı digilim bir natalia vodianova veya barbara palvin kadar über bı güzelliği yok ama fizik konusunda gercekten standart diyosan gercekten uzayda yasıyorum çevrende kaç tane irina fiziğinde insan vardır Allah askına,öle resimlerine galipte ay çok çirkin ay bilmemne demek kolay ama yakından görenler dumura ugruyo bodrum kempinskyde çalışan çok yakın bı arkadasım var çok fazla yakından olmasada yakın bı görüş mesafesinden gormuş ve gercekten bunların seçilmiş insanlara olduğunu bikere daha anladım dedi bacaklarının inanılmaz güzel olduğunu biliyorum ama polisinin çok güzel olduğunu arkadasım solerimden sonra inceledim biraz gercekten fiziği kusursu bide bu photoshop kağıda limitime gidiyo yoldan gecen herhangi bı insanın fiziğini yada bakışlarını neden öle yapamiyolar temelde bisey yoksa photoshp falan kurtarmazki bu tarz insanlara yapılan photoshoplar sadece ışık oyunları onlarda mecburen genelde oluyo küse kağıda falan basıldığı için bicok işlemden geciyo ama bu über güzelleri irina için demiyorum genel olrak high fashion veya lingerie modelleri için diyorum insanlar Photoshop diye kendilerini kandiriyo ne yazikki gerçekçi olmak gerek güzellik yöresel kültürel olrak çok değişir ama yerden yere vurmakta komik kaciyo

Kod:
. Pardon bazı kelimeler yanlış cikiyo yukarda bı yerde poposu yazicagima polisi cikmis

Sanırım siteye yeni üye olmuşsun. Önce bir kuralları okusaydın. Karman çorman yazmışsın. Yarısını anlamadım. Her neyse kusura bakma ama Güzellik görecelidir.
Komik kaçan nedir anlayamadım bu arada. Hayır anlamıyorum beğenen beğenir. Beğenmeyen beğenmez. Niye saygı duymuyorsun. Bir akraban filan mı?
Yani bukadar rahatsız olman ilginç doğrusu. Herkes senin beğendiğini beyenmek zorunda da değil.
Mesela Adriana Lima'yıda beğenmeyenler var. Onlarda mı uzaylı? Hayır çünkü Adriana bu sektörün genel olarak en beğenilen kadınları arasında. Ama beğenmek zorunda da değiller. Çünkü herkesin beğenisi farklıdır. Saygı duymamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Sanırım siteye yeni üye olmuşsun. Önce bir kuralları okusaydın. Karman çorman yazmışsın. Yarısını anlamadım. Her neyse kusura bakma ama Güzellik görecelidir.
Komik kaçan nedir anlayamdım bu arada. Hayır anlamıyorum beğenen beğenir. Beğenmeyen beğenmez. Niye saygı duymuyorsun. Bir akraban filan mı?
Yani bukadar rahatsız olman ilginç doğrusu. Herkes senin beyendiğini beyenmek zorunda da değil.
Mesela Adriana Lima'yıda beğenmeyenler var. Onlarda mı uzaylı? Hayır çünkü Adriana bu sektörün genel olarak en beğenilen kadınları arasında. Ama beğenmek zorunda da değiller. Çünkü herkesin beğenisi farklıdır. Saygı duymamız gerekiyor.

iPad den yazdığım için ben istemeden yanlış cikabiliyo sitenin kurallariyla ne alakası var.ayrıca begenmekten bahsetmiyorum tabiki begenmessin bende çok fani digilim ama çirkin demek standart demek komik ve yanlış onu anlatmak istiyorum ama anlamıyosun sanırım sen niye beğenmiyosun demiyorum zaten ama fiziğini normal bı insanın begenmemesi garip geliyo bacaklarına bile çirkin diyenler var gercekten belki buraya konulan çirkin resimlerden dolayı bilmiyorum zaten Rusların yüzde doksanının nerdeyse bacakları çok güzel gerçi ruslarada çirkin diyen var ben bazı forumlarda denk gelmistim

iPad den yazdığım için ben istemeden yanlış cikabiliyo sitenin kurallariyla ne alakası var.ayrıca begenmekten bahsetmiyorum tabiki begenmessin bende çok fani digilim ama çirkin demek standart demek komik ve yanlış onu anlatmak istiyorum ama anlamıyosun sanırım sen niye beğenmiyosun demiyorum zaten ama fiziğini normal bı insanın begenmemesi garip geliyo bacaklarına bile çirkin diyenler var gercekten belki buraya konulan çirkin resimlerden dolayı bilmiyorum zaten Rusların yüzde doksanının nerdeyse bacakları çok güzel gerçi ruslarada çirkin diyen var ben bazı forumlarda denk gelmistim

Tamam canım Allah için Rus kızlarının geneli güzeldir. Ama çirkinide illaki vardır. Ayrıca illaki beğenmek zorunda değiller. Ne biliyim sarışınları beğenmiyordur belki o yüzden demiştir. İşte bunu diyiyorum sana yani herkesin fikrine saygı duymak gerekir. Beğendiğin insanı diğer insanların beğenmemeleri sana garip gelebilir . Bana da bazen geliyor. Ama önemli olan bu noktadan ileriye gitmemek. Yani herkesin beğenisi farklıdır. Sonuçta herkesin kafasında beğendiği hayal ettiği bir güzellik vardır. Buna uyursa beğenir yada beğenmez. Dünya'da çok beğeniliyor filan gibi şeylerde beğenmeye zorunluluk değil. :34:

Son düzenleme:
dünya standartları üzerinde vay be:27:.. iyiymiş kim diyosa bunu tescilli mi? öyle bile olsa bana göre değil

dünya standartları üzerinde vay be:27:.. iyiymiş kim diyosa bunu tescilli mi? öyle bile olsa bana göre değil

Ac biraz araştır istersen sence nasıl bütün dünyada bukadar taniniyo ve bukadar firma dergi fotorafci moda evi çalışmak istiyor onla neden yoldan gecen herhangi biri digil. Yine sinirlenceksiniz tabiki begenmiyebilirsiniz bende ölüp bitmiyorum ama bu noktaya gelmiş kadınlara ay yok çirkin yok kime göre yok standart demek bunlar komik geliyo

Back