Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle zaten photoshopun neler yapabileceği ortada zaten tahta gibi göğüsleri . kendine orantılı olabilir çünkü çok zayıf. manken olması bişeyi deyiştirmiyor. ne mankenler var incecik bele dolgun göğüslere ve kalçalara sahip. ama kupkuru mankenlerde var. irinada bunlardan biri.
photshopun gücüne hayran kalmamak elde deyil
böyle yapınca demekki kendini daha sexi hissediyo. ama bu zayıflık ve tahtalıkla biraz zor. photoshop var neyseki.
yeni ergenliğe girmiş çocuk gibi
gerçekten sport ıllustrated işini iyi yapıyor. bakar mısın ya kızda göğüs yok. haketen ergenliğe yeni girmiş gibi. ama nasıl dolgun gösteriyorlar. sonrada millet ay çok güzel kız göğüsleri çok güzel böyle şeylere karnımız tok. mesela birtane zayıf kuru bir kızı çıkar sport ıllustrated e . ha ama bak bide renkli gözlü olsun. sahillerde çırılçıplak pozlar verir. orasını burasını açar. sonra bir güzel shoplarlar. göğüslerini 2 beden büyütürler popoyuda biraz dolgunlaştır tamamdır. işte ozaman çooookkkk güzel olur. gerçektende şans.....
belki göğüslerinin olmadığı hali shopludur ne malum
Küçük dursa ne olacak ben de ona takıldım.
O yüzden fotoları paylaştım. Vücudu çok güzel bence. Göğüsler de güzel.
Kadın bikini ve iç çamaşırı mankenliği yapan bir insan sonuçta.