Sanırım siteye yeni üye olmuşsun. Önce bir kuralları okusaydın. Karman çorman yazmışsın. Yarısını anlamadım. Her neyse kusura bakma ama Güzellik görecelidir.
Komik kaçan nedir anlayamadım bu arada. Hayır anlamıyorum beğenen beğenir. Beğenmeyen beğenmez. Niye saygı duymuyorsun. Bir akraban filan mı?
Yani bukadar rahatsız olman ilginç doğrusu. Herkes senin beğendiğini beyenmek zorunda da değil.
Mesela Adriana Lima'yıda beğenmeyenler var. Onlarda mı uzaylı? Hayır çünkü Adriana bu sektörün genel olarak en beğenilen kadınları arasında. Ama beğenmek zorunda da değiller. Çünkü herkesin beğenisi farklıdır. Saygı duymamız gerekiyor.
sende ''ğ'' yerine ''y'' kullanıyorsun canım site kurallarına pek uyduğumuz söylenemez bence arkadaşın söylemek istediği tamam kadını beğenmeyebilirsiniz ama bu iş için belli bi ölçü belli bi kalıp lazım bu kız yoldan geçen birisi değil belli özelliklere sahip ki bu noktalara gelip böyle ünlü isimlerle çalışabilmiş bu durumda standart olmuyo beğenmezsin o ayrı ama standart bi güzelliği var denemez öyle olsa herkes birer victoria secret olabilir photoshoplasınlar madem ya da herkes sports illustrated'e poz verebilir anlatmaya çalıştığı bu, bu işi yapıcak ölçüleri var ki bu kadar göz önünde bu sektörün içinde hal böyle olunca da standart olmuyo bu kadın model kriterlerine uygun olmuş oluyo sana göre çirkindir ağzı büyüktür burnu yamuktur vs.. ama bu iş için gereken ölçütleri taşıyo