E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
evet bayıldıgım ve hayran kaldıgım bir kızdır ...
taaa 10 sene once oglum daha 7 aylık karnımda iken vahsi guzel dizisini izlerdim ...
ve o dizi baslarken o muzigi cok severdim ...
oglum dogdu ve hiç durmazdı aglardı uyumazdı inanırmısınız bu dizi akşam ustu 16 da falan baslardı benim oglum dizinin muzigini duyar duymaz susar ve dinlerdi ya hayret etmiştim ilk fark ettigimde tam 30 gunluk bebişti :)
ve o zamanlar ne zaman bu dizi başlasın muzigi cıksın oglum dinler dinler mısıl mısıl uyurdu ...
inanırmısınız bu muzigi bi magazin yada bu dizi ile ilgili bi tv programında 5 yasında gene duydu gene oylece bakakaldı ve dinledi :1shok:
oglum ve ben hastayız bu hatuna eheueheu delikafadulden
dipnot :
hiç bir dizinin tekrarını sefmem ama bunun tekrarları cok işime yaradı :)))
suan koysalar gene izlerim brehhhh
taaa 10 sene once oglum daha 7 aylık karnımda iken vahsi guzel dizisini izlerdim ...
ve o dizi baslarken o muzigi cok severdim ...
oglum dogdu ve hiç durmazdı aglardı uyumazdı inanırmısınız bu dizi akşam ustu 16 da falan baslardı benim oglum dizinin muzigini duyar duymaz susar ve dinlerdi ya hayret etmiştim ilk fark ettigimde tam 30 gunluk bebişti :)
ve o zamanlar ne zaman bu dizi başlasın muzigi cıksın oglum dinler dinler mısıl mısıl uyurdu ...
inanırmısınız bu muzigi bi magazin yada bu dizi ile ilgili bi tv programında 5 yasında gene duydu gene oylece bakakaldı ve dinledi :1shok:
oglum ve ben hastayız bu hatuna eheueheu delikafadulden
dipnot :
hiç bir dizinin tekrarını sefmem ama bunun tekrarları cok işime yaradı :)))
suan koysalar gene izlerim brehhhh

Son düzenleyen: Moderatör: