- Konu Sahibi EU2
dizidekı bu kızda fena degildi
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da aptal gelirdi bu dizi ..ben komedi niyetine seyrediyordum..Bir de ütü yaparken iyi gidiyordu..Konu fazla kafa yormuyor ya..ben de öyle, hem kendime kızardım bu aptal diziyi izliyorum diye hem de izlerdim ağzım açık
sanırım kızın güzelliğini oğlanın yakışıklılığını izliyodum :kedi:
Bana da aptal gelirdi bu dizi ..ben komedi niyetine seyrediyordum..Bir de ütü yaparken iyi gidiyordu..Konu fazla kafa yormuyor ya..
Birde mutfakta yemek yaparken iyi gidiyordu,akşamüstü yayınlandığından...
Ben eski yeşilçam filmlerini görüntü olmadan sadece ses ile takibediyorum..kaydirigubbakcemile3
Aman oğlanın neresi yakışıklıydı be..
Sarı suratlı,kaya çilingiroğlu bozması bişeydi..yerimseniben
Kızlar peki siz Hayat ağacı diye bir dizi vardı onu bilirimisiniz?Ben liseye giderken vardı..
Anam orada bir komiser Kyle vardı..Ömür bişey di yaaaopuyorumnanaktan...Bak kaç sene olmuş adını bile hatırlıyorum..
çok dogal bi güzelliği var cidden knka natalie nin...
o yüz üstü yatmış yaaa o poza bittim yerimseniben
diziyi bende izlerdim :))
gece de veriyolardı sabaha karşı kanka,hatrlamıyom ama gece islerdim niyeyse artık kaydirigubbakcemile3
Aaaaa...Ben bu pikiniyi örerim ama deliklerden bişeyler görükebilirrrr...:1shok:
:roflol::roflol::roflol:
mayyak:roflol::roflol:Aaaaa...Ben bu pikiniyi örerim ama deliklerden bişeyler görükebilirrrr...:1shok:
:roflol::roflol::roflol: