• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bu kadina her renk sac gitmis cok guzel bi kadin masallahh

Son düzenleyen: Moderatör:
sarı saç ta yakışmış yaa bu kadına her renk yakışıyor kızıl ayrı,siyah ayrı,sarı ayrı:nazar:

13479_natalia_oreiro26.jpg

Allahım hastasıyım bu kadının bir kadın yüzüyle fiziğiyle sesiyle ancak bu kadar güzel olabilir gözlerine bitiyorum zaten ne olurdu o gözler bende olsaydı

bi aralar vahşi güzeldeki partnerinin öldüğünü söylemişlerdi çok üzülmüştüm ama doğru değil sanırım

paylaşım için teşekkürler alkisalkisalkis

ya bi kadın hem bu kadar şirin hemde nasıl bu kadar sexi olabiliyo
çok güzel bi kadın gamzeside ayrı bi hava katıyo yüzüne 10 numara kadın

Allahım hastasıyım bu kadının bir kadın yüzüyle fiziğiyle sesiyle ancak bu kadar güzel olabilir gözlerine bitiyorum zaten ne olurdu o gözler bende olsaydı

bi aralar vahşi güzeldeki partnerinin öldüğünü söylemişlerdi çok üzülmüştüm ama doğru değil sanırım

paylaşım için teşekkürler alkisalkisalkis
evet hayatım öldü demişlerdi ama yalan habermiş..ayrıca dediklerinin hepsine katılıyorum..ses fizik güzellik..hepsi bir bütün onda:asigim:
ya bi kadın hem bu kadar şirin hemde nasıl bu kadar sexi olabiliyo
çok güzel bi kadın gamzeside ayrı bi hava katıyo yüzüne 10 numara kadın

allah vergisi demek tam olur sanırım yazdıkların için:lepi:

amma izlerdim vahşi güzeli bide ben sarı çocuktan daha çok ordaki ressamı beyeniyodum okadar güzel değil ama tatlı bi kız

Son düzenleme:
çok güzel çıkmış burdada..ne güzel resimler bulmuşun prensesçimŞenizkısa saçta çok yakışıyo bence..bende ekliycem birazcık kısa saçlı hallerinizemuszemus

canimm benimm begeniosaniz ne mutlu bana sekerimmm

milagros, mili, kachora hatırladıklarım...zemuszemusooooooffff bu benim hatunum yaaa bebek gibi maşallahh bende hala hastasıyım bütün dizilerinin şarkılarını ezberlemiştim halada ezberimde ve halen şarkılarını dinlerim....ne çok severdim ya hala da severim keşke vahşi güzel yayınlansa tekrar..:gitme:

çok sexi çıkmış burda:delphin:
th_27346_x_122_491lo.jpg
th_27367_x_055_122_100lo.jpg

th_26985_b_692_copy_122_246lo.jpg

pskopata bak ya yılanla kanka olmuşdelikafadulden

prensesçim fazla vucutlu resim koymasak:)daha çok yüz ağırıklı koyarsak bitanem daha iyi olur.natalyanın biraz cürretkar pozları var eliyorum o yüzden resim çekerken:)

prensesçim fazla vucutlu resim koymasak:)daha çok yüz ağırıklı koyarsak bitanem daha iyi olur.natalyanın biraz cürretkar pozları var eliyorum o yüzden resim çekerken:)

canim benim kusura bakma rahatsiz oluncagi bilseydim hic koymazdim tatlimmm

canim benim kusura bakma rahatsiz oluncagi bilseydim hic koymazdim tatlimmm

yok bitanem rica ederim,rahatsızlık değilde ben duymam ama başkası duyar belkiyerimsenibenanlamışsındır umarımŞenizyoksa bana göre hava hoş:roflol:gözüm gönlüm açılırzemuszemus

yok bitanem rica ederim,rahatsızlık değilde ben duymam ama başkası duyar belkiyerimsenibenanlamışsındır umarımŞenizyoksa bana göre hava hoş:roflol:gözüm gönlüm açılırzemuszemus

tamam sekerparem anliorum guzelimm cok guzel vucudu olan bi kadin oldugu icin koyuyodum ama dedigin gibi rahatsiz olanlar cikabilir guzelcimm

yok tatlım çıkarma,sen anladın demek istedimi canım benimopuyorumnanaktananlayışın için teşekkür ederim tatlım

yüzü de fiziği de cok güzel bu kadının..
dünyaca ünlü modellere bak Adriana Lima mesela kütük gibi beli var,vucudu hiç güzel gelmiyor bana,yada ben anlamıyorum güzelden-tatlicadiarzu-

Back