• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlenmiş de çocuğu olmuş demek :nazar: dizilerini çok severdim.

Ahh ahh hiç kaçırmazdım dizilerini..Mükemmel bir kadın bu.Her şeyi var seksi,güzel,sempatik,alımlı,tatlı aynı başlıkta ki gibi.Dünyaya bideha gelsen kimin bedeninde olmak istersin deseler natalia derdim süper bi kadın :)

biriçim su harika bir kadın ya hem çok güzel, hem sexsy:23:
hem sempatik,hemde çocuksu süpersüperrrr:16::nazar:
ah keşke vahşi güzel dizisini tekrar yayınlasalar:106:

nataliam biraz yaşlanmasına rağmen artık,hala çok güzel...

zaten sempatikliği ve doğal davranışları yeter.

Bizim gençliğimizin çocukluğumuzun idol güzellerindendi ondan bu kadar çok seviyoruz.
Şahsen yaşlansada fiziği aynı dirilikte yüzü çökmüş yanakları biraz çökmüş sadece, biraz erken yaşlanmaya başladı ama hala güzel kadın bence.

Tabi gençlikte başka güzel Natalia, insan gençken olduğunda ki kadar bir daha hiç o kadar güzel olamayacak. Bizlerde öyle olcaz yaşlanınca aa diyeceğiz resimler ebakıp, neyse o günlere daha var :1: Birde çocukken saçlarımı onun gibi yapmak istiyordum böyle kırtmalı ve kızıl tabi cesaret gerektirir yakışmazda :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
amannnnn ben bu forumda natalia topiği olduğunu bilmiyordum :52: :52:
yaa bu kadın a bayılırdım yaa ben çocukken dizisi çıkardı gözümü kırpmadan izlerdim
babam dan gizli gizli :18: şimdiki halleri artık yaşlanmış tabi biraz
ama hla çok güzellll :15:

Bu kadın benim idolüm onun gibi olmak isterdim :)

Vahşi Güzelin hiçbir bölümünü kaçırmadım. O zamanlar ilkokuldaydım. Ne tatlı hoş güzel ve seksi ablamızdın sen Naty. Bi sen bi de Monica Belluci kadının hasosusunuz. Bugün kliplerini actım dinledim. Hüzünlendim. Ne çabuk geciyor yıllar.

Back