• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok lolita cok cok guzel =)

eskiden baya dizisini izlerdim

bende izledim dizilerini canim cokta hos kadin

nataliaoreiro61ss8.jpg

kızz asom
bizim göbemiz birmi kesildi acep ??kaydirigubbakcemile3
ne kadar sevdiğim konu varsa bulup çıkartıyosun...:1shok:
Yoksam içimdeki ses senmisin ???kaydirigubbakcemile3
Bayılırım natalia ya,maşallahı var...opuyorumnanaktan
Kendüsünün sıkı bir hayranıyım,heleki vahşi güzel dizisi tekrar çıksa ah ah izleyebilsek....
:lepi:

hem Sevimli hem çekici..
O filmini hiçç kaçırmadan izlerdim çook güzel biri zemuszemus

kızz asom
bizim göbemiz birmi kesildi acep ??kaydirigubbakcemile3
ne kadar sevdiğim konu varsa bulup çıkartıyosun...:1shok:
Yoksam içimdeki ses senmisin ???kaydirigubbakcemile3
Bayılırım natalia ya,maşallahı var...opuyorumnanaktan
Kendüsünün sıkı bir hayranıyım,heleki vahşi güzel dizisi tekrar çıksa ah ah izleyebilsek....
:lepi:
ben senin o göbek bağınım aslında-tatlicadiarzu-:roflol:kalplerimiz ruhlarımız bir prensesim o yüzden:1hug:bu konudada hemfikir olmamıza çok sevindim,vahşi güzel bencede yayınlansın:enbuyukkk:
hem Sevimli hem çekici..
O filmini hiçç kaçırmadan izlerdim çook güzel biri zemuszemus

vahşi güzeli izlerken elektrik kesiliyodu arada,bende kankalarımı arayıp teli tv nin yanına koydurup son ses açtırıyodum:roflol:

anee asom aşkım ben bu hatunu çok beğenirim...
dizisini de gözümü ayırmadan izlerdim, aslında çok aptal bi diziydi kaydirigubbakcemile3
ay ne günler ya, lisedeydim daha, hey gidi hey :gitme:

ben bayılıyorum bu kıza ya ben bekarken bunu dizisi oynardı kanak d de hiç kaçırmadan izlerdim hayranıyım ben bunu çok güzel ya

anee asom aşkım ben bu hatunu çok beğenirim...
dizisini de gözümü ayırmadan izlerdim, aslında çok aptal bi diziydi kaydirigubbakcemile3
ay ne günler ya, lisedeydim daha, hey gidi hey :gitme:
bende seni çok beğenirim napçez:jeyyar:sorma saçmalığın önce gideniydi hemde dizi:roflol:federiko yani natalyanın babası aslında ivonun üvey babasıydı,ama bunu kimse bilmiyodu,sonra ivonun sevgilisi maria hem ivo hem federiko hemde ivonun amcasıyla beraberdi:bbo:ortalık malıydı kısaca vs.. vs...yani kimin eli kimin şeyinde belli değildi:roflol:bide yeşilçama laf ederler:dilcikar:
ben bayılıyorum bu kıza ya ben bekarken bunu dizisi oynardı kanak d de hiç kaçırmadan izlerdim hayranıyım ben bunu çok güzel ya

gerçekten muhteşem bi güzelliği var:asigim:

bende seni çok beğenirim napçez:jeyyar:sorma saçmalığın önce gideniydi hemde dizi:roflol:federiko yani natalyanın babası aslında ivonun üvey babasıydı,ama bunu kimse bilmiyodu,sonra ivonun sevgilisi maria hem ivo hem federiko hemde ivonun amcasıyla beraberdi:bbo:ortalık malıydı kısaca vs.. vs...yani kimin eli kimin şeyinde belli değildi:roflol:bide yeşilçama laf ederler:dilcikar:

ben de seni çok beğenirim onu napçez :kedi:
ben sadece ne kadar aptal olduğunu hatırlıyorum ama sen söyleyince hatırladım
yeşilçam var ya o dizinin yanında bilimkurgu film kalır :umursamaz:

ben de seni çok beğenirim onu napçez :kedi:
ben sadece ne kadar aptal olduğunu hatırlıyorum ama sen söyleyince hatırladım

:kedi:tişikkir idirim sevgilimm:kedi:
:roflol::roflol:sorma bitanem resmen oscarlık kalır hemde:hooray:saçmalığın daniskası seneryolar ama seviyorum işte:asigim:

p_espera1.jpg

benden de eşi ile beraber olan resimleri

Son düzenleyen: Moderatör:
:kedi:tişikkir idirim sevgilimm:kedi:
:roflol::roflol:sorma bitanem resmen oscarlık kalır hemde:hooray:saçmalığın daniskası seneryolar ama seviyorum işte:asigim:

ben de öyle, hem kendime kızardım bu aptal diziyi izliyorum diye hem de izlerdim ağzım açık
sanırım kızın güzelliğini oğlanın yakışıklılığını izliyodum :kedi:

eşi rock çu die okumuştum sanırım,herkez facunda arana ile evlenmesini bekliyodu bir umut,ama sevgili bile olmadılar oysaki:gitme:
ben de öyle, hem kendime kızardım bu aptal diziyi izliyorum diye hem de izlerdim ağzım açık
sanırım kızın güzelliğini oğlanın yakışıklılığını izliyodum :kedi:
milagrosun yani çolitonun o erkeksi hali,ama geceleri discoya giderken tam bir dişiye dönüşmesi,gizli gizli öpüşmeleri ivoyla:1ninca:ya çok samimi geliyodu bana dizi bilmiyorum işte:kedi:

ewet canım eşi rockçı ve aralarında ciddi bir yaş farkı var ama aşk işte ahh ahhh :)

Son düzenleme:
cok güzel ayrıca oldukça ciici bir kızz... gözlerının rengıne hayranım

canım inanırmısın natinin en beğenmediğim fotosukaydirigubbakcemile3hiç güzel çıkmamış bence burda..ama saçlar yakıyo:lepi:

mükemmel bi kişilik yüzünede yansımış ztn ,tıpkı angelina jolie gibi çok çok gzl olmasalar bile melek gibiler bu yüzden güzeller.:)

vucutta yikilio hani masallahhh diyelim kizlar:))

benim kuzende ozenıp sapkayı boyle takardı

Back