- Konu Sahibi EU2
cok lolita cok cok guzel =)
eskiden baya dizisini izlerdim
bende izledim dizilerini canim cokta hos kadin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok lolita cok cok guzel =)
eskiden baya dizisini izlerdim
ben senin o göbek bağınım aslında-tatlicadiarzu-:roflol:kalplerimiz ruhlarımız bir prensesim o yüzden:1hug:bu konudada hemfikir olmamıza çok sevindim,vahşi güzel bencede yayınlansın:enbuyukkk:kızz asom
bizim göbemiz birmi kesildi acep ??kaydirigubbakcemile3
ne kadar sevdiğim konu varsa bulup çıkartıyosun...:1shok:
Yoksam içimdeki ses senmisin ???kaydirigubbakcemile3
Bayılırım natalia ya,maşallahı var...opuyorumnanaktan
Kendüsünün sıkı bir hayranıyım,heleki vahşi güzel dizisi tekrar çıksa ah ah izleyebilsek....:lepi:
hem Sevimli hem çekici..
O filmini hiçç kaçırmadan izlerdim çook güzel biri zemuszemus
bende seni çok beğenirim napçez:jeyyar:sorma saçmalığın önce gideniydi hemde dizi:roflol:federiko yani natalyanın babası aslında ivonun üvey babasıydı,ama bunu kimse bilmiyodu,sonra ivonun sevgilisi maria hem ivo hem federiko hemde ivonun amcasıyla beraberdi:bboanee asom aşkım ben bu hatunu çok beğenirim...
dizisini de gözümü ayırmadan izlerdim, aslında çok aptal bi diziydi kaydirigubbakcemile3
ay ne günler ya, lisedeydim daha, hey gidi hey :gitme:
ben bayılıyorum bu kıza ya ben bekarken bunu dizisi oynardı kanak d de hiç kaçırmadan izlerdim hayranıyım ben bunu çok güzel ya
bende seni çok beğenirim napçez:jeyyar:sorma saçmalığın önce gideniydi hemde dizi:roflol:federiko yani natalyanın babası aslında ivonun üvey babasıydı,ama bunu kimse bilmiyodu,sonra ivonun sevgilisi maria hem ivo hem federiko hemde ivonun amcasıyla beraberdi:bbortalık malıydı kısaca vs.. vs...yani kimin eli kimin şeyinde belli değildi:roflol:bide yeşilçama laf ederler:dilcikar:
ben de seni çok beğenirim onu napçez :kedi:
ben sadece ne kadar aptal olduğunu hatırlıyorum ama sen söyleyince hatırladım
yeşilçam var ya o dizinin yanında bilimkurgu film kalır :umursamaz:
:kedi:tişikkir idirim sevgilimm:kedi:
yeşilçam var ya o dizinin yanında bilimkurgu film kalır :umursamaz:
:roflol::roflol:sorma bitanem resmen oscarlık kalır hemde:hooray:saçmalığın daniskası seneryolar ama seviyorum işte:asigim:
milagrosun yani çolitonun o erkeksi hali,ama geceleri discoya giderken tam bir dişiye dönüşmesi,gizli gizli öpüşmeleri ivoyla:1ninca:ya çok samimi geliyodu bana dizi bilmiyorum işte:kedi:ben de öyle, hem kendime kızardım bu aptal diziyi izliyorum diye hem de izlerdim ağzım açık
sanırım kızın güzelliğini oğlanın yakışıklılığını izliyodum :kedi: