irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vahşi güzelden bir kaç kere:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi çok güzeldi oyuncuların ama ya boshayallersmile güzel demişken oyunculakları yani burda kemik torbasına güzel demedim haaa delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: havyar..fisfisfisyok morgan morgansüprizzzzz:roflol:
cano,zaten acayip matrak bi diziydi ya:roflol:ben çok gülerdim:smiley-cool:

kız havyar da bahçivandı hatırladınız mı zemuszemus kaçmaz benden evet bahçivandı hatta mavi bi şapka takıyordu anam sewgülüsü bile vardı haa delikafadulden delikafadulden

slm arkadaşlar yorum bırakmadan geçemedim natalia'yı bende çok beğeniorum beğendiğim nadir kişilerden çok tatlı çok şirin vede çok güzel maşallah diyelim:)

bide beni benzetenler oluyo..ben bunu hiç düşünmemiştim çocukluğumda vahşi güzeli hep izlerdik arkadaşımla o da hala çok beğenir ben de..ama benzetenler olunca çok hoşuma gitti zaten çok seviyodum.

sevdiğim beni özellikle benzetiyo ona ama bilemiyorum ne derecee

diğer dizilerini o kadar takip edemedim ama..parçalarını bilirim dinlerim fotoğraflarını biriktiriyorum..çok şirin çookk

doğal oluşu çok hoşuma gidiyo ..sadece göğüsleri artık daha dolgun :)

hiç kendini kasmıyo bide aman makyajım yok aman iyi çıkıyım felan yok..bunun gibi çook fotoğrafı var

bende vahşi güzeli çok izlerdim biri mili der biri milagros biri karlitos artık isimlerini karışıtrırdım :))))))

ne güzel diziydi yaaa..o kadar şirindi ki ve çok da güzel

ivo ya gck olurdum başka kızlarla felan görünce

sevgili mrvsss eğer benziosan nataliaya gerçekten çok güzel bir kızsın sende :)

bilmiyorum işte normal biriyim çok güzel değilim ama sevgilicim benzetiyo bide bikaç kişi demişti :)))

her dizisine baktım galiba yüzü cok güzel
sexy de bulurum kendisini

evet bende begeniyorum hoşş gercekten , boyu kac ? cok uzun değil sanırımm

ben bu hatuna hastayım yaaa süper bi fizik ses sempatik bi kadında olabilecek herşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…