E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
incim şarkıcı aynı zamanda,türkiyede kanal d de 3 tane dizisi yayınlandı bitanemhihoyyytofffffffffff cikaramadim ama allah icin cok güzelmis masallah
gözlerinin rengine bitiyorum zaten:asigim:kahverengi benekler var ceylan gibiçok güzel bir kadın oda. ben gözlerinin rengine bayılıyorum. ya ,liv angelina,nataliayı gördükçe,şeytan diyor git saçlarını koyult. çok hoş duruyor .
bütün dizilerinde öyle tatlım,ama aşk meleğimi nedense fazla sevmedim:umursamaz:kaçak kızıda çok seviyodum:lepi:harika bir kadın,ayrıca vahşi güzelde çok sempatikti.bayılıyorum bu kadına...opuyorumnanaktan
kesinlikle doğru livim o bir lolita bencedekaydirigubbakcemile5:lepi:cok lolita cok cok guzel =)
eskiden baya dizisini izlerdim
bayılıyorummmm bu kadına ben yaaaa
vahşi güzelden beri hayranıyım ben
keşke kanal D bize bi kıyak yapsada tekrar yayınlasa bu diziyiiii
kkampanyamı başlatsak ne
biliyorum bu sarkısını ve klibini ....gercekten cok guzel ...vahsi guzeligin muzigide cok hostu hatrlar mısın tatlım
inanmıyorum sana yaa:roflol::roflol:ya aynısını yapardım bu kadar olurkaydirigubbakcemile3hatta ben aynı o kolyeye benzer bi kolye almıştım,saçlarım belime kadar uzundu ve aynı o renkti,modelide:kedi:lens almıştım aynı gözlerinin renginde,makyaj aynı onunki gibi,dudağa kalem,kalem belli olcak şekilde gül kurusu ruj,üstünede ben,allah tutmayın beniidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3ahh ahh ne günlerdiiasom dizisinde taktıgı bir kolye vardı bilmem hatırlar mısın ...onu hep ters takardı bende ondan ozedip aynısı yapardım ..hatta daha neler neler =)...sadece sen degilsin yani =)
kesinlikle canım..o küçücük ben öyle ince bir detayki iştenatalia da çook sevimli beni ona çok güzel bi hava katıyora.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?