irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
hayatımıza vahşi güzel adlı dizi ile girdi ve son olarak aşk meleğimle karşımıza çıktı..onu hepimiz çok sevdik..gelin burasıda natalyacıların yeri olsun..

vahşi güzelin final sahnesinden bir kare..

kaçak kız adlı dizisinden bir resim..saçlarını çok sevimli bulmuştum kısacık kahküllerini:)
aynı zamanda model ve akrobasi ile uğraşıyo..muhteşem bir fiziğe sahip..burdada sarı saçlı

doğal hali bile çok güzel
özellikle dudağının üstündeki bene ve göz rengine hastayımzemuszemusiçi benekli benekli gözlerinin:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel bir kadın oda. ben gözlerinin rengine bayılıyorum. ya ,liv angelina,nataliayı gördükçe,şeytan diyor git saçlarını koyult. çok hoş duruyor .

harika bir kadın,ayrıca vahşi güzelde çok sempatikti.bayılıyorum bu kadına...opuyorumnanaktan

bayılıyorummmm bu kadına ben yaaaa
vahşi güzelden beri hayranıyım ben
keşke kanal D bize bi kıyak yapsada tekrar yayınlasa bu diziyiiii
kkampanyamı başlatsak ne

offfffffffff cikaramadim ama allah icin cok güzelmis masallah
incim şarkıcı aynı zamanda,türkiyede kanal d de 3 tane dizisi yayınlandı bitanemhihoyyyt
çok güzel bir kadın oda. ben gözlerinin rengine bayılıyorum. ya ,liv angelina,nataliayı gördükçe,şeytan diyor git saçlarını koyult. çok hoş duruyor .
gözlerinin rengine bitiyorum zaten:asigim:kahverengi benekler var ceylan gibiokypetecim eğer o şeytana uyarsan inan hiç pişman olmazssınhihoyyyt
harika bir kadın,ayrıca vahşi güzelde çok sempatikti.bayılıyorum bu kadına...opuyorumnanaktan
bütün dizilerinde öyle tatlım,ama aşk meleğimi nedense fazla sevmedim:umursamaz:kaçak kızıda çok seviyodum:lepi:
cok lolita cok cok guzel =)

eskiden baya dizisini izlerdim
kesinlikle doğru livim o bir lolita bencedekaydirigubbakcemile5:lepi:
bayılıyorummmm bu kadına ben yaaaa
vahşi güzelden beri hayranıyım ben
keşke kanal D bize bi kıyak yapsada tekrar yayınlasa bu diziyiiii
kkampanyamı başlatsak ne

offf süper olur:enbuyukkk:

buda en sevdiğim şarkısıdır:asigim:romantik bir parça

klipte yine güzelliği konuşuyor

biliyorum bu sarkısını ve klibini ....gercekten cok guzel ...vahsi guzeligin muzigide cok hostu hatrlar mısın tatlım

biliyorum bu sarkısını ve klibini ....gercekten cok guzel ...vahsi guzeligin muzigide cok hostu hatrlar mısın tatlım

ahh hatırlamazmıyım bitanem:asigim:
İzlesene.com : Video - natalia oreiro - vahşi güzel (vengo del mar)
klipten kesitler var burda:asigim:

çok yakışan bir ikililer ve ikiside başkaları ile evlendi,aralarında aşk olmadığını söylediler:gitme:
bu şarkısınıda çok severim..vahşi güzelin duygusal sahnelerinde çalardı:1rolleyes:

aaaaay evet bence o zamanlar kendi capımda mırıldanırdım sarkılarını =)

gerkcekten cok yakısyorlardı

livcim mırıldanmak lafmı?ezberlemiştim bilekaydirigubbakcemile3saçından makyajına hatta dudağının üstündeki benine kadar onu örnek alırdım:kedi:idolüm kendisi:smiley-cool:çok beğeniyorum napimzemuszemus

bu resimde çok şiriinn:ecrin_bebek:

asom dizisinde taktıgı bir kolye vardı bilmem hatırlar mısın ...onu hep ters takardı bende ondan ozedip aynısı yapardım ..hatta daha neler neler =)...sadece sen degilsin yani =)

Son düzenleme:
natalia da çook sevimli beni ona çok güzel bi hava katıyora.s.

asom dizisinde taktıgı bir kolye vardı bilmem hatırlar mısın ...onu hep ters takardı bende ondan ozedip aynısı yapardım ..hatta daha neler neler =)...sadece sen degilsin yani =)
inanmıyorum sana yaa:roflol::roflol:ya aynısını yapardım bu kadar olurkaydirigubbakcemile3hatta ben aynı o kolyeye benzer bi kolye almıştım,saçlarım belime kadar uzundu ve aynı o renkti,modelide:kedi:lens almıştım aynı gözlerinin renginde,makyaj aynı onunki gibi,dudağa kalem,kalem belli olcak şekilde gül kurusu ruj,üstünede ben,allah tutmayın beniidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3ahh ahh ne günlerdiiamma özentiydim natiye ya...
natalia da çook sevimli beni ona çok güzel bi hava katıyora.s.
kesinlikle canım..o küçücük ben öyle ince bir detayki işte

bu makyajını çok beğeniyorum

bu kız gercekten yüzü olsun fiziği olsun cok güzel..
çocuklugumdan beri begenirim
:asigim:

:asigim:ne diyeyim allah özene bezene yaratmis:asigim:
cok güzel yaaa
tesekkürler AsO mopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…