Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşlarınızın biçimiyle alakalı daha çok,kaşlarınız kısaysa böyle aldırarsanızda Natalie'nin gibi gözükmez ki :)ya ben hep kaşlarına hastaydım nasıl alıyolarsa kaşlarını bi türlü böyle aldıramadım başlangıç kısmını kalın bırakıyolar sanırım
ivoyla çok yakışıyodu:asigim:ivoyu beğenmezdim ama ikisini öyle yakıştırırdımkiboshayallersmileanam kocasıda çirkin mirkin bişeydi aslına bizim miliye dizideki pablo varya o giderdi yakışıklılık yönünden bakarsak ama ivoyla da çok tatlılardı çok yakışıyorlardı..
çolito.. çuçi diyordu birde ay ne özlemişim ya boshayallersmile
çoookopuyorumnanaktanguzel sempatik kız ya
ince bel,dolgun kalçalar,yuvarlak hatlar:jeyyar:güzellik desen:asigim:idolüm olan tek kadın:asigim:valla fizigide kendide super en sevdigim kadın tipi ince belli daha ne olsun:)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bayılıyorum bu hatı-unceğizime ahh milagross ahh ivoo ne diziydi beee. o zamanlar digital makine de yoktu alırdım elime emektarımı geçerdim tv önüne iikisinin resimleini çekerdim:roflol:
tekrar yayınlamıyolarkikötükedihüsogece gündüz izlesem doymamboshayallersmilezamanında vahşi güzeli az seyretmedik hani kaydirigubbakcemile3
kızlar bide hatırlıyormusunuz vahşi güzelin bi bölümünde mili şirkette mi çalışıyordu ne hani babasının kim olduğu ortaya yeni çıkmıştı galiba net hatırlamıyorum etek ceket takımı giymişti evin şoförü vardı havyar mıydı sempatiksalakcinni adı yok yok morgan hatırladınız mı.. boshayallersmile ivonun kız kardeşiyle sevgiliydi hani çirkin zayıf bi adam dı
o eve kadın getirmişti ivoda odaya girince çıplak karıyla karşılaşmıştı onlar şaşkın şaşkın bakarkene bizim mili odaya girmişti ivo hayır hayır hayır dedi mili de evet evet evet deyip odadan çıkmıştı ya aşkın romantizmin yanında neşeli komik bi diziydi de aynı zamanda zor bulunur böyle güzek pembe dizi artık :gitme: