• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
natalia nın gözleri lens mi etrafında kahverengi cizgiler gözüküyor.ama cok hoş gözüküyor.

ben en cok dudaklarını begeniyorum özellikle üst dudagının sekli çok güzell boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim lise çağımızda vardı vahşi güzel.Arkadaşım hastasıydı bende arada izlerdim çok güzel kız maşallah.Kızlar o dizideki başrol oyuncusu aktör öldü diye çıkmıştı bi ara doğrumu acaba?

ben de çok beğenirim bu kadını dizisini de izlerdim:9 göz renklerimiz aynı benekli bir de:)

tatlı fiziği hoş gözler flnda güzel ama yüz yapısı pek hoşuma gitmiyor benim birde bel bölgesi biraz daha etli olsa daha iyi olucak :26:

ben belini çok seviyorum ya o kadar güzel ki..:69::69::69:

bide çok doğal hiç kasmaz kendini.fotoğraflarında felan hiç güzel çıkıyım diye bi uğraşı olmuyo günlük hayatta çok sevimli.yüzü de çok tatlıı :31::31:

bacaklar fln güzelde bence beliyle fazla orantısız duruyor o kısımda bir bozukluk var :26:

göğüsleri silikon.onun dışında çok doğal.ve mükemmel bi fiziği var..

ben beline bayılıyorum özellikle..

beli sadece ince bir kıvrımı yok bence göğüslerine iyiki silikon yaptırmış ki silikonu zaten küçük silikonsuz çok küçük olurdu

Back