Hayırlısı olsun cnm bende adeti bekliyorum Alper beyi seçtim.bendeMerhaba tekrar geç gördüm mesajı. Ben Alper bey gidiyorum memnunum şükür. Salı günü sabah oradayım nasipse tekrar 2.deneme için başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm bende adeti bekliyorum Alper beyi seçtim.bendeMerhaba tekrar geç gördüm mesajı. Ben Alper bey gidiyorum memnunum şükür. Salı günü sabah oradayım nasipse tekrar 2.deneme için başlıyorum
HakkımıZda hayırlısı olsun hepimize güzel haberleri en kısa süre de alalım inşallahHayırlısı olsun cnm bende adeti bekliyorum Alper beyi seçtim.bende
HakkımıZda hayırlısı olsun hepimize güzel haberleri en kısa süre de alalım inşallah
İnanırsak sabredersek bence olur. Yeterki nasibimizde olsun umarım anne oluruz hepimiz buraya güzel haberleri yazarızİnşallah Cnm benim ya. Benim yaş faktörü var korkuyorum azcik
Amin,çok haklısınız. Kesinlikle çok zor bir süreç gerek maddi gerek manevi. Etrafa iyiymiş gibi davranmak çektiğin acıları kimsenin anlamaması. Evet hepimiz rabbimize güveniyoruz fakat gene de olumsuz olan bazı şeylerdede üzülmemek elde olmuyor maalesef. Umarım bu yolda yürüyen herkes o güzel haberi alır. Bende biraz gerginim aslında korkuyorum ama bolca dua ediyorum bu sefer bebeğim tutunur inşallahBizi bizden başka kimse anlayamaz kimse başına gelmeden bilmiyo bu sürecin zorluklarını en yakınımızdakiler bilee Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hiç korkma inan herşey olacağı yere varıyo pozitiifi görünce herşey bitmiyo ilk 3 ay düştümü kalcakmı sonra genetik testler doğuma kadar kalbi durdumu duracakmı hareket etmedi derken bu süreç hiç bitmiyo olcak olanda oluyo o yüzden sen ve eşin sağlıklıysanız gerisi bi şekilde er yada geç olcak hayırlısıylaAmin,çok haklısınız. Kesinlikle çok zor bir süreç gerek maddi gerek manevi. Etrafa iyiymiş gibi davranmak çektiğin acıları kimsenin anlamaması. Evet hepimiz rabbimize güveniyoruz fakat gene de olumsuz olan bazı şeylerdede üzülmemek elde olmuyor maalesef. Umarım bu yolda yürüyen herkes o güzel haberi alır. Bende biraz gerginim aslında korkuyorum ama bolca dua ediyorum bu sefer bebeğim tutunur inşallah
Bnimde 3. Gün ama benim geçen ay iptal oldu yumurtam erken çatlamış onzaman çift embriyo istiyorm demiştim bunay hiç tekmi çiftmi sormadılar umarım unutmamışlardırBen de Alper beyin hastasıyım salı günü transfer oldum bekliyorum şimdi iki embiryoya 3. Gün taze enbiryo
Ben 5. Gün test yapmıştım ilk transferimde dayanamayıp belli belirsiz çıkmıştı ama geç çıkmıştı çizgi sen yaptınmı hiç testBen de Alper beyin hastasıyım salı günü transfer oldum bekliyorum şimdi iki embiryoya 3. Gün taze enbiryo
Moralini bozacaksa yapmamak en güzelYapmadım valla yanlış çıkar diye bakmadım doktor 18 de yap dedi
Ilgili biri mi alper bey? Insallah bu sefer olurSlm kızlar Bnde irenbeye gidiyorum Alper beye bu 3. Transferim olacak diğer transferlerimde pozitifi gördüm ama Doğumla sonuçlanmadı pazartesi çift embriyo transfer olacağım banada dua edin lütfen
İnşallah canm yani ilgili derken sorduğun her soruya cevapvwriyo çok mütevazi yanında kasmıyosn yani mesaj atarsan cevaplıo mutlaka işi olmadığı süreceIlgili biri mi alper bey? Insallah bu sefer olur
İnşallah bu duyguyu tatmak nasip olur. Bir yanım bir parçam eksikmiş gibi evim yuvam evlat ile tamamlanacak gibi geliyor.Hiç korkma inan herşey olacağı yere varıyo pozitiifi görünce herşey bitmiyo ilk 3 ay düştümü kalcakmı sonra genetik testler doğuma kadar kalbi durdumu duracakmı hareket etmedi derken bu süreç hiç bitmiyo olcak olanda oluyo o yüzden sen ve eşin sağlıklıysanız gerisi bi şekilde er yada geç olcak hayırlısıyla
Bende ilgisinden memnunum. Sabırla güler yüz ile cevaplıyor soruları. Daima mesaj ve aramalarıma dönüş alıyorum. Rahatlatıyor insanı yani benimle kurduğu iletişimden ben bunu anlıyorum. Ben çok memnunum negatif olması konusunda asla doktorumu suçlamıyorum da çünkü nasip herşey ve her türlü önlemi aldı elinden geldiğince süreçte .Ilgili biri mi alper bey? Insallah bu sefer olur