İrem'in çeyiz hazırlıkları :)

Aaa işin zor öyleyse bi an önce hızlanmalısın :) herşeyi çabuk çabuk al ki taksitleri bitsin düğüne kadar o zaman rahat edersin :)

Evet ama gel gor bunu bide anacigima anlatsam. Neye guveniyo bilmiyom ama yapilir halledilir diyo. Taksitleri hic dusunemiyorum daha. Bu arada bu english home kim boyle talan ediyo diyodum. Meger sizmisiz :)) stoklari da yenilemiyolar hicbisi yok nette.gittigim magazalarinda da bisi yok. English home'suz ev duzulmez valla

Ay canımm çok güldüm bende düşünüyodum bunu kim alıyo bu kadar nası hemen bitiyo diye ama saat başı sitesini takip edince anladım çeyizci kızlar hep böyle

Ceyiz paketi seklindemiydi ve istedigin yemek takimini secebiliyomusun acaba ?
Evet istediğin çelik tencere seti çaydanlık düdüklü cezve+ istediğin yemek takımı+istediğin çatal kaşık bıçak takımı yanında 25 parça 12 kişilik bardak seti hediye+400 tl indirim şeklindeydi kampanya ben aldığımda

kızlar merhaba korkmazın çay kahve makinalarından almayı düşünüyorum. aklımda şu model var

ama çaycıyı sofraya getirmek istiyorum sürekli çay için mutfağa gidip gelmek istemiyorum sizce kahve makinasının yanında olması problem olurmu yoksa böyle tek tek mi almalıyım ne dersiniz? yorum yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun :)

Bizde kahve içilmediği için böyle bir şey almayı hiç düşünmedim. ama çay makinası büyük kolaylık kesinlikle. Keşke bende alsaydım diyorum. ama iki tane çaydanlığım var (büyük-küçük olarak). Kahveyi çok tüketiyorsanız ikisinin birlikte olanı daha kullanışlıdır bence. hem daha uygun fiyatlı olabilir.

Ben çay için mutfağa gidip gelmek olmasın sürekli diye çaycı istedim türk kahvesini de severim beraber alnca daha uygun fiyatı ayrı alınca biraz daha pahalıya geliyo ama olsun ayrı alıcam sipariş verdim dün :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…