İrem'in çeyiz hazırlıkları :)

zikrininiremi

23.05.2015
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
237
204
Selam kızlarr ! Bir süredir takip ettiğim, çeyiz hazırlığı aşamasında bolca faydası dokunan kadınlar kulübünden aldığım ilhamla bende çeyizim için birşeyler almayı başardım :) Kolay mı oldu derseniz bir hayli zor oldu... Araştırmak, gezmek isteyen bir süreç ama yarimin de yardımıyla bütün alışveriş merkezlerini ve internet sitelerini dolaşarak bunları aldık. Sizlerinde öneri ve yorumlarını bekliyorum :)

12 kişilik misafir takımı, 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı takımı, çelik tencere seti( düdüklü, cezve seti, çaydanlık) KORKMAZ'dan aldım 2250 lira + 25 parça 12 kişilik misafir bardak takımı hediyeli.

Karaca country serisi kahvaltı takımım, günlük yemek takımım, katlı kurabiyeliğim ve kek fanusum :)

6 kişilik Çatal-kaşık-bıçak takımı da KARACADAN ...

English Home nevresim(pike) takımlarım

devamı varr...

iyi günlerde kullan canım.. korkmazdan aldım bende çeyiz seti halinde aynı tabakları kaşık setini begenmişiz benimkilerde öyle zevklerimiz aynıymıs Arkadasımda aldı başka bi modelini 12 kişilik diye 11 kişilik çıktı saymayı unutma takımı fabrika hatası olabiliyor :)

Güle güle kullan güzel günlerde :)

Korkmaz çok iyi bir marka, ben maalesef geç keşfettim Yemek takımlarımı almıştım Karaca'dan..

Tupperların da benimkilerle aynı bir çoğu :) Ufak bir tavsiye yanlış anlamazsan, bence yeterli daha fazla doldurma sonradan ihtiyacına göre alırsın

Canım benim iyi günlerde kullan ebruli arkadaş aynı seriyi aldı inşallah hepiniz iyi günlerde kulanın. dedği gibi benim yemek takımım 11 kişiliik çıktı 1 kişilik takımı tekrar istettim hemen gönderdiler garantili oludğu için.
Tupperlar çok kullanışlı bir kaç modeli bendede var.
Karacanın pike takımlarını öneririm süperler.

Mutfak için ihtiyaçlarını nazlier in dedği gibi sonrada alırsın ztn ne alırsan al gene eksik çıkıyo

Kızlaar sağolun ben saydım aldığımda 12 taneydi hepsi sanırım çok araştırdım en mantıklı korkmaz geldi inşallah kullanıncada memnun kalırım :) :) english home'a taktım herşey çok güzel geliyo bana bikaç nevresim pike aldım bide karacadan nevresim takımı aldım ama karacanın pikelerine bakıcam mutlaka:) şuan battaniye yastık yorgan almay düşünüyorum nerden alsam??

ben yataştan yün yorgan aldım. süper bişey. tavsiye ederim. english home dada arada yada madame coco da microfiber misafirlik yorganlar indirime giriyor. yastıklarımı annem yaptı. boncuk silikon aldı içliklere doldurdu.

bende otelllo dan elyaf yorgan almıştım kaliteli güzel çok beğendim.. İnce ve hafif oluyo. annem kendisi yünlerden yorgancıya yün yorgan yaptırdı bide. yastıklarınıda boncuk elyaftan yaptırabilirsin yada kendinize ortapedik 2 güzel yastık al misafirler için ayrı yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…