- 7 Ağustos 2014
- 237
- 204
-
- Konu Sahibi zikrininiremi
Amiin inşallah teşekkürler :) :)Rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip eder insallahh :)
iyi günlerde kullan canım.. korkmazdan aldım bende çeyiz seti halinde aynı tabakları kaşık setini begenmişizbenimkilerde öyle zevklerimiz aynıymıs Arkadasımda aldı başka bi modelini 12 kişilik diye 11 kişilik çıktı saymayı unutma takımı fabrika hatası olabiliyor :)
Kızlaar sağolun ben saydım aldığımda 12 taneydi hepsi sanırım çok araştırdım en mantıklı korkmaz geldi inşallah kullanıncada memnun kalırım :) :) english home'a taktım herşey çok güzel geliyo bana bikaç nevresim pike aldım bide karacadan nevresim takımı aldım ama karacanın pikelerine bakıcam mutlaka:) şuan battaniye yastık yorgan almay düşünüyorum nerden alsam??
Kızlaar sağolun ben saydım aldığımda 12 taneydi hepsi sanırım çok araştırdım en mantıklı korkmaz geldi inşallah kullanıncada memnun kalırım :) :) english home'a taktım herşey çok güzel geliyo bana bikaç nevresim pike aldım bide karacadan nevresim takımı aldım ama karacanın pikelerine bakıcam mutlaka:) şuan battaniye yastık yorgan almay düşünüyorum nerden alsam??
Mutlaka bakıcam sağol