- Konu Sahibi zikrininiremi
-
Arkadasimda var üclü setten ve ben de almayi dusunuyorum tezgah uzerinde cok şık duruyor bence üclüyü alkızlar merhaba korkmazın çay kahve makinalarından almayı düşünüyorum. aklımda şu model var
Eki Görüntüle 1345312
ama çaycıyı sofraya getirmek istiyorum sürekli çay için mutfağa gidip gelmek istemiyorum sizce kahve makinasının yanında olması problem olurmu yoksa böyle tek tek mi almalıyım ne dersiniz? yorum yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun :)
Eki Görüntüle 1345314
Eki Görüntüle 1345315
Teşekkür ederim güzel yorumun için :) çaycıyı sofraya getirebilmek için tek tek almayı tercih ettim ben ama dediğin gibi beraber olan çok şık :)Bu arada ceyizlerinin hepsi birbirinden guzel ve şık ve hepsinden kalite akiyor her birini musmutlu gunlerde kullan insalllaaahhh
Olsun tatlim senin icin hangisi kullanisli olacaksa elbette onu tercih etmelisin herseyin zaten cook guzel simdiden tebrik ederim mutluluklar dilerimTeşekkür ederim güzel yorumun için :) çaycıyı sofraya getirebilmek için tek tek almayı tercih ettim ben ama dediğin gibi beraber olan çok şık :)
Teşekkür ederim sağolasınn :)Olsun tatlim senin icin hangisi kullanisli olacaksa elbette onu tercih etmelisin herseyin zaten cook guzel simdiden tebrik ederim mutluluklar dilerim
Fiyatlar nasıl canım özellikle iç çamaşırı ve gecelikler için soruyorum. Ben de gidip bakmak istiyorum da :)Veeee Victoria's Secret'ta indirimin başlamasıyla çeyizime bi kaç kozmetik ve çamaşır alışverişi yaptım çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 1373939
3lü makyaj çantası
Eki Görüntüle 1373940
Vücut spreyleri
Eki Görüntüle 1373930
Eki Görüntüle 1373933
Eki Görüntüle 1373934
Parfüm
Eki Görüntüle 1373941
El ve vücut kremi
Eki Görüntüle 1373943
Vücut losyonu
Eki Görüntüle 1373944
Far paleti
Eki Görüntüle 1373945
Eki Görüntüle 1373946
Ve iki tane lipgloss aldım :)
Canım %50 indirim var baya uygun 10 liraya külotlar var. Ben koton külot aldım 3 tanesi 29 dantelli olanlar falan lüks diye geçiyo onlarında 3 tanesi 49 . 3 koton 3 dantelli olanlardan aldım :) gecelikler babydollar 70 e falan düşmüş. Pijama takımları da 162 den %50 indirime girmiş 80 e geliyo 2 takım da pijama aldım 3lü takım alt üst ve göz bandı olarak satılıyo. Kozmetik ürünlerinde çok indirim var 100 ml parfümü 225 ten 89 a düşmüştü akasya acıbadem yakınsa bi git bak mutlaka. İki gün boyunca gidip alışveriş yaptım insan kendini kaybediyo içeride :)Fiyatlar nasıl canım özellikle iç çamaşırı ve gecelikler için soruyorum. Ben de gidip bakmak istiyorum da :)
Yarın akşam ben de gidip bakayım madem :)Canım %50 indirim var baya uygun 10 liraya külotlar var. Ben koton külot aldım 3 tanesi 29 dantelli olanlar falan lüks diye geçiyo onlarında 3 tanesi 49 . 3 koton 3 dantelli olanlardan aldım :) gecelikler babydollar 70 e falan düşmüş. Pijama takımları da 162 den %50 indirime girmiş 80 e geliyo 2 takım da pijama aldım 3lü takım alt üst ve göz bandı olarak satılıyo. Kozmetik ürünlerinde çok indirim var 100 ml parfümü 225 ten 89 a düşmüştü akasya acıbadem yakınsa bi git bak mutlaka. İki gün boyunca gidip alışveriş yaptım insan kendini kaybediyo içeride :)
Sağol canım bende herşeyi var sadece onlar eksikti tamamladım inşallah bulursun sende. Güle güle kullanalım :)Masa örtüsüyle, tutacını aldığının bende de önlüğü var, bende diğer ürünlerini arıyordum. Bugün gidip bi bakacağım, kalplı olması çok hoşuma gitti tutacın. güle güle kullan. güzel güzel sofralar kur canım
Canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan battaniyen çok hoşuma gitti nerden aldın acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?