- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
-
- Konu Sahibi zikrininiremi
İnşallah precious hepimiz içinn :)Askla kullanin
Teşekkür ederimmm :)Aşkla kullanın inşallah cok güzeller
Ayyy çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn :)güle güle kullanın eşinizle hepsi birbirinden güzel :)
sağolHuzurla aşkla kullanırsin insaAllah canim guzeller hepsi
Hepsi birbirinden güzeller, Allah ağız tadıyla aşkla, şevkle kullandırmayı nasip etsinZevklerimiz birmiş canım. Bende daha yolun başındayım. Dyson markasını bende çok duydum. benim için sessizlik çok önemli. evi süpürürken sesten daha çok yoruluyorum valla ve çok gürültüde başıma ağrı giriyor. Makina sessiz mi canım?
Hadi yaaa sende 24 mayıs gelinimisin canım mutlu günlerimiz olsun inşallah zaman azalıyo :) :) dyson çok iyi bu arada gerçekten hiç kafanda soru işareti olmasın :)Amin tatlım ne güzel dua ettin öylesatış yerinde denerim artık. bu arada benden bir gün önce dünya evine giriyorsun :)) şimdiden hayırlı olsun hepimize
Hadi yaaa sende 24 mayıs gelinimisin canım mutlu günlerimiz olsun inşallah zaman azalıyo :) :) dyson çok iyi bu arada gerçekten hiç kafanda soru işareti olmasın :)
Tesekkur ederim canim.zaman az ama ben hicbir hazirligim yok daha. Bizde zurnanin zirt dedigi zaman yapilir hazirliklardaha celik grubumu, bir kac nevresim ve bi tane pikemi alabildim. Senin aldiklarini gordukce daha cok isim var diye dovunuyorum valla :) dyson icinde dedigin gibi canim herkes gonul rahatligiyla tavsiye ediyo. Butceme uyarsa alacagim insallah :)