İrem'in çeyiz hazırlıkları :)

Bugün neler aldımm :)
english home'dan iki tane aldığım yumurtalıkları 6'ya tamamladım öncelikle :)

Uzun zamandır bitürlü istediğim gibi bi çamaşır sepeti bulamıyodum ama english home'dan bu güzel sepetin büyük boyunu aldım

Mudo concept 6lı peçete halkasından 2 kutu aldım english home alessa pembe peçetelerimle kullanmak için.benimki pudra pembesi internette resmini bulamadım :)

Yine mudodan aldığım sıcak su torbam :)

Hepsi birbirinden güzeller, Allah ağız tadıyla aşkla, şevkle kullandırmayı nasip etsin Zevklerimiz birmiş canım. Bende daha yolun başındayım. Dyson markasını bende çok duydum. benim için sessizlik çok önemli. evi süpürürken sesten daha çok yoruluyorum valla ve çok gürültüde başıma ağrı giriyor. Makina sessiz mi canım?

teşekkür ederimm beğenmene sevindim rabbim daha iyilerini sanada nasip etsin inşallah :) :) makineyi bi kez eve gelince denedim ama performansına hayran kalmaktan sesine dikkat etmedim hiç :) :)

Amin tatlım ne güzel dua ettin öyle satış yerinde denerim artık. bu arada benden bir gün önce dünya evine giriyorsun :)) şimdiden hayırlı olsun hepimize
Hadi yaaa sende 24 mayıs gelinimisin canım mutlu günlerimiz olsun inşallah zaman azalıyo :) :) dyson çok iyi bu arada gerçekten hiç kafanda soru işareti olmasın :)

Hadi yaaa sende 24 mayıs gelinimisin canım mutlu günlerimiz olsun inşallah zaman azalıyo :) :) dyson çok iyi bu arada gerçekten hiç kafanda soru işareti olmasın :)

Tesekkur ederim canim.zaman az ama ben hicbir hazirligim yok daha. Bizde zurnanin zirt dedigi zaman yapilir hazirliklar daha celik grubumu, bir kac nevresim ve bi tane pikemi alabildim. Senin aldiklarini gordukce daha cok isim var diye dovunuyorum valla :) dyson icinde dedigin gibi canim herkes gonul rahatligiyla tavsiye ediyo. Butceme uyarsa alacagim insallah :)

Aaa işin zor öyleyse bi an önce hızlanmalısın :) herşeyi çabuk çabuk al ki taksitleri bitsin düğüne kadar o zaman rahat edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…