• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrem'in çeyiz hazırlıkları :)

English home aksesuar indirimi için üç tane avm gezdim bugün malum dün başlar başlamaz internette herşey tükenmişti.. Elim boş denecek kadar az şey bulabildim derken bidaha siteye baktım ki ne göreyim stoğa giren ürünler var kaptım bi kaçını
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Tatlımmm hepsi çok güzellerrr güle güle kullan

Canım hepsi de harika. Güle güle kullan :) benim de elektrik süpürgem dyson dc37 animal turbine, denemen nasıl iyi olmuş, memnun kalman benim de içimi fahalattık, iyi ki almışız o zaman :)

Canım hepsi de harika. Güle güle kullan :) benim de elektrik süpürgem dyson dc37 animal turbine, denemen nasıl iyi olmuş, memnun kalman benim de içimi fahalattık, iyi ki almışız o zaman :)
aa sende de mi var :) çok güzel canım performansı inanılmaz güle güle kullanalım iyiki almışız :)

Yeni eklenenler :)
Parex çamaşır sepeti
image.webp

Korkmaz natura krep tavası
image.webp

Esse contesse servis tabağı ve salata kasesi
image.webp
image.webp

Biev bella 6lı dondurmalık

image.webp

English home 2 adet
supla
image.webp

Slikon nihale
image.webp

Annemin aldığı kavanozlar ve muffin kalıpları
image.webp

Önceden madame cocodan aldığım tepsi ben ekmek sepeti olarak kullanıcam heralde :)
image.webp

Paşabahçe kadeh seti
image.webp

MaşaAllah canım hepsi bir harika. Baharat takım setini ne kadara aldın canım çok tatlılar

Back