iradesizim :(

aminnn cok cok tesekur ederim

Tüm mekik canım sonuna kadar :)
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bebisini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı benim gibi hatta daha kötü yazın 5 kilo verdim 7 kilo aldımm şuan tekrar diyetteyim Ama ben şöyle düşünüyorum mesela siz 13 kilo vermişsiniz dile kolay boru değil 13 kiloyu iradenizle vermişsiniz demekki yapabiliyorsunuz tekrar başlayın ama bu sefer dieyti hayat felsefemiz yapmalıyız yoksa versek bile geri alırız

inşalah verirsn cnm
iradesiz olsaydın 13 kiloyuda veremezdin az bişey değil demekki iradesiz değilsin bence

Canlarım nasıl kilo veremiyorsunuz biraz dikkat edin çokta çabalamayın, ben 2 ayda 32 kilo verdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

32 kilo versem bn heralde ölürüm 71 kiloyum şuan 39 kiloda kalırım

bnde tutamıyorum kendimi ama yemeyecğim artık geçen sefer cumartesi başlamştm diyete faydasını görmştm bu seferde öle yapacğm :)

iradelisin fakat motive olamıyorsun..şevk lazım sana..

aynen ya motive olmam gerk bnm :)

bnde 13 verdim 7 aldım hatta 11 vermem gerek geri :)) bakalm başarablck miyim eylül gibi 60 falan olmam gerk bnm

iradesizim ya boğazımı tutamıyorum kendimden nefret ediyorum geçen yaz diyet yaptım 13 kilo kadar verdm sonra 7 kilosunu geri aldım tekrar diyet yapayım diyorm ama iradem yok allahm nefret etmeye başladım kendimden ya

yaz geliyo verirsiniz zaten kendinizden nefret etmenize gerek yok 6 kilo kardasınızz. sadece biraz daha kontrollü olmanız laızm gece yememelisiniz..

yaz geliyo verirsiniz zaten kendinizden nefret etmenize gerek yok 6 kilo kardasınızz. sadece biraz daha kontrollü olmanız laızm gece yememelisiniz..
okul sebebi ile düzensiz beslenyrm brzda düzeltecğim inş mesela haftann 3 gnü öğleden sonra dersm sbh geç kalkıyrm bu yzden 10 gbi kahvaltı yapıyrm sonra 3-4 gibi acıkıyorum o zmn yiyorum tekrr acıkmam 8-9 u buluyor derken düzen bozuluyor

sorunun ne olduğunnu tespit edebilmeniz çok güzel yani bence gerek yok öyle sıkıntı yapmanıza kilo verilir maksat sağlıklı stressiz bi şekilde verilsin kilo vercem diyip psikolojiden olmak kaş yaparken göz çıkarmak igbi olur. kendinize iyi bakın, inş dilediğiniz kiloya ulaşırsınız,iiyi akşamlar

teşekkür ederm iyi akşamlar :))

çok yedim bugün ya

sabah

domatesli omlet
1 yemek kaşığı lor
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet salatalık

öğlen

5 adet çilek
1.5 halka ananas
2 yemek kaşığı yoğurt

ara öğün

2 kuru kayısı
5 adet fındık

akşam

1 kase yoğurt çorbası

ara öğün

1 halka ananas
3 adet çilek​

abur cuburu kesip düzenli spor hic olmasa yürüyüsle tekrar verebilirsin. Abur cuburu kesersen sonra zaten canin istemiyo insanin. Bende sun 51 kiloyum ama rahatsizim bundan. Simdi spora baslayacagim hem 3-4 kilo vermek icin hemde daha fit olmak icin. Bence hersey kafada bitiyor :)

spora vaktm kalmıyor yürüyş de elimden geldiğnce kampüs içinde hareketli olmaya çalşıyıorum. düşknlüğüm vr abur cubura bakalm bırakablck miyim

spora vaktm kalmıyor yürüyş de elimden geldiğnce kampüs içinde hareketli olmaya çalşıyıorum. düşknlüğüm vr abur cubura bakalm bırakablck miyim

benimde spora pek vaktim yok aslinda. Ama kendime o vakiti ayiracagim cünkü kilodan nefret eden bir insanim. Kilo alsam hemen rahatsiz oluyorum. Youtubedan videolar var onlari yapabilirsin hic olmasa 45 dak yarim saat sürenler var en azindan. Ben yaptim bi ara ama ben is ve okul stressim oldugu icin söyle düzgünce spor yapmak istiyorum s1k1lasmak icin. Kardesimde yapti o 3 kilo verdi :)

genelde okula git gel derken halim kalmıyor spor yada herhangi br videoyu yapmaya

akşam yemeğim bakalım başladım ananasa ne kdr fayda edeck :))

http://i.hizliresim.com/1P7L9D.jpg

Canım bende de motivasyon konusunda eksiklik vardı. Burda bi diyet topiği açtık, baya motive ediyorum birbirimizi ben beş günde 1.2 kilo verdim, ben de sekiz kilo falan vermek istiyorum. Bize katılabilirsin istersen. Öyle katı bir diyetimiz de yok arada kaçamaklar da oluyor ama veriliyor yine de. Beklerim

teşekkr ederm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…