- Konu Sahibi yazarhanim35
Şuanda böyleyim canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşalaahhhh
çok tatlısınnnnnnn
ayy bende 9 kg verebilsemmm ne varrrrr
pofffffffffffffffffffffffffffffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuanda böyleyim canım :)
maşalaahhhh
çok tatlısınnnnnnn
ayy bende 9 kg verebilsemmm ne varrrrr
pofffffffffffffffffffffffffffffff
Ve böyleydim doğum yaptım ve bütün kilom kalmıştı kollarım falan böyleydi bacaklarım burda zayıf çıkmış daha iriydi
Teşekkür ederim canimmmmm :)
Bak eğer günde bir defada olsun ananas yersen faydasını görürsün hem doyurucu hem çok çabuk zayıflatıyor ve lezzetli
Oda kanıtım olsun canım :)
Ben kahvaltımı yapıyorum hemde çok güzel bir şekilde yapıyorum öğlen yemeğimi yiyorum akşam yemegimide 6 da yiyorum ondan sonra meyve yiyoruz okadar benim eşimde spor yapıyor fitness çalışıyor oyuzden dikkat ediyoruz şuan özellikle yağsız tuzsuz şekersiz şeyler yiyoruz cikolatayida tatlı turunude sadece dönemim geldiğinde yiyorum onuda durduramıyorum zaten
iradelisin fakat motive olamıyorsun..şevk lazım sana..
Yok canım önemli değil ya aslında dayanırsan eğer öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde sadece ananas yersen ama kahvaltında herseyini yiyip tıka başa doyurcan karnını
öğlen ve akşamda sadece ananas yersen 1 ayda 9 kilo vereceğine eminim :)
Arkandayimmmm canım hadi bakalım hayırlısı :sly:
Canım 2 ay boyunca sadece ananas meyva ve sebze yedim hamur işini ve tatlıyı komple sildim hayatımdan ve ve biryandan kızımı emzirdim onunla uğraştım uykusuzluk falan derken iştahsızlık oldu hı birde tere ve rokayla sürekli salata yaptım yedim ananas tere roka bunların aşırı faydası oldu şimdi dahada çok zayıfladım 82 kiloydum şuanda tam 50 kiloyum ve boyum 1.76 boyum uzun olduğundan aşırı zayıf hatta safinaz gibi görünüyorum kilo almaya çalışıyorum her akşam 30 tane mekik cekerekte doğumdan kalan gobegimi erittim şuanda kimse benim doğum yaptığımı anlayamıyor :)
Doğum kilosuydu benimki 32 kilo aldım gece gündüz yiyordum yemek meyva falan oturuşta 3 döner 3 4 ayran 1 kilo portakal yiyordum bi oturuşta doktorum yeme yasağı koydu ama dayanamadım yedim geceleri kalkıp gizli gizli yedim 32 kilo aldım suanki belim ozamanlar sadece tek bacagimdi ve hergun ananas yiyerek zayıfladım zayıflayınca catlaklarim çok oldu göğüslerim sarktı şimdide kilo almaya çalışıyorum anca öyle düzelirmiş vücudum
30 tane mi???
kac ay uyguladiiz??
30 tane yeterli mi??
sezeryanda da ise yarar mi???
ayyyy korkuyorum ya ben veremessem diye offffff
Allah yardımcın olsn o zaman arkadasım, cok sinir oluyorum şu kilo olaylarına, ben de almaya çok müsaitim...
doğumdan sonra ne olur bilmem, düğüne az kaldı iştah tavan yaptı
Canım ben sezeryan doğum yaptım zaten malum gobus kaldı 40. Im çıktıktan sonra hemen başladım her akşam yemekten 1 saat sonra 30 mekik çektim ve gobus gittiiiii tavsiye ederim :)
bende sez. olucam buyuk ihtimal..
40 cikar cikmaz baslarim mekige
cokda degil 30 taneyse yarim mekik mi tum mekik mi ?