iradesizim :(

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.872
798
iradesizim ya boğazımı tutamıyorum kendimden nefret ediyorum geçen yaz diyet yaptım 13 kilo kadar verdm sonra 7 kilosunu geri aldım tekrar diyet yapayım diyorm ama iradem yok allahm nefret etmeye başladım kendimden ya

iki gündr bu şeklde devam edyrm cuma gn 71 idim şuan 69.5 çıkıyorum tartıda

sabah

domatesli omlet
1 yemek kaşığı lor
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet salatalık

öğlen

5 adet çilek
1.5 halka ananas
2 yemek kaşığı yoğurt

hatta blendar da yarım halka ananas 5 adet çileği yoğurt ile çekip içine buz koydum ve içtim.ardından 45 dakika sonra falan 1 ince halka ananas yedim.

ara öğün

2 kuru kayısı
5 adet fındık

akşam

1 kase yoğurt çorbası

ara öğün

1 halka ananas
3 adet çilek

Son düzenleme:
iradesizim ya boğazımı tutamıyorum kendimden nefret ediyorum geçen yaz diyet yaptım 13 kilo kadar verdm sonra 7 kilosunu geri aldım tekrar diyet yapayım diyorm ama iradem yok allahm nefret etmeye başladım kendimden ya

Aaa sen epey kilo vermiştin geri mi aldın çok şaşırdım ..daha bikaç ay evvel geri alma falan yoktu..gece yemelerin ve özellikle uyku arası ya da uykudan önce atıştırmaların varsa o aldırır

Aaa sen epey kilo vermiştin geri mi aldın çok şaşırdım ..daha bikaç ay evvel geri alma falan yoktu..gece yemelerin ve özellikle uyku arası ya da uykudan önce atıştırmaların varsa o aldırır
abur cubura çok düştüm canım sıkıldıkça yemeye başladım

Abur cuburu kesip düzenli olarak her gün sporunuzu yapsanız yine rahatlıkla verirdiniz aslında..

abur cubura çok düştüm canım sıkıldıkça yemeye başladım

Ya bide sürekli diet yapmak inanılmaz sıkıyor insanı..bence diet yapma ama mesela akşam 7-8 den sonra hiçbişey yeme birde spor yap hareketi artır bu bile yeterli ayda 1-2 kilo mutlaka verirsin 3 ayda 5-6 kilo hiç yoktan iyidir

Hersey önce beyinde bitiyor. Beynine önce sokmalisin Yeme aliskanligni degistirmen gerektigni, Diyet demiyorum sadece yemek aliskanligni degistirecek böylelikle sglikli beslenecek ve biraz egzersizlerle cok rahat hedefine ulasabilirsin!

Ramazan ayinda, oruc tutarken ne yapiyoruz? Niyet ediyoruz ve vakti gelmeden orucumuzu acmiyoruz degilmi? Ayni seyi yapacaksin, Niyetini yap ve saglikli beslen :) abur cuburu bugünden yarina birakmak kolay olmaz belki ama önce daha az yigyerek deniyebilirsin ve sonrada canin tatli cektikce bir avuc üzüm ye, chips yerine havus ye, salatalik ye, bunlar seni hem doyurur hemde saglikli kilo vermez. Asansör yerine merdiven kullanmak gibi, hergün yarim saaten baslayip bir saat yürüyüs gibi harekete katarsan hayatina inanki hic zor degil, hersey beyninde bitiyor :)

bir şey yerken alacagın zevk 1 dk bile degil ama alacagın kalori yağa dönüşücek aylarca göbeginde kalçanda kalıcak bunu düşün... ben öyle vazgeçiriyorum kendimi

Abur cuburu kesip düzenli olarak her gün sporunuzu yapsanız yine rahatlıkla verirdiniz aslında..

spora vaktm kalmıyor okula gidip gelirken yoruluyorum zaten

zaten genellikle 7-8den sonra cnm abur cubur istyr. spor içinde vaktm yok okula gidip gelrken aşırı yoruluyrm iki taşıt kullanarak gt gel derken .

teşekkür ederm ztn okulda ders aralarnda habire hareket halindeym asansör falan kullanmyrm

bir şey yerken alacagın zevk 1 dk bile degil ama alacagın kalori yağa dönüşücek aylarca göbeginde kalçanda kalıcak bunu düşün... ben öyle vazgeçiriyorum kendimi

güzel motivasyon şekliymiş :)) tşkrler

Canim o yedigin abur cuburu sabret 1 hafta yeme zaten tadi damagindan siliniyor.canin cekmiyor daha.ben gunde en az 2cikolata yerdim biskuvi falan derken 86kiloyu gormustum ocaktan beri yedigime dikkat ederek birazcikta yuruyus bandinda yuruyerek 11kilo verdim.ama tabi yine etli butluyum o ayri en az 8 kilo daha vermeliyim.boyum 1.73buarada

iradesiz olsaydın 13 kiloyuda veremezdin az bişey değil demekki iradesiz değilsin bence

Canlarım nasıl kilo veremiyorsunuz biraz dikkat edin çokta çabalamayın, ben 2 ayda 32 kilo verdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elif bende öyleyim ya geçen sene 12 kilo verdim şimdi 5 kilosunu geri aldım çikolata yemekten yemekten kısarım ama tatlıdan asla diyet yaparken haftada 2 defa sütlü tatlı hakkım vardı gayet güzel kendimi frenliyodum noldu bana anlamadım bide hep oturuyorum ya öğle arası 20 dk yürüyorum sadece bide akşam geç yiyorum akşam 6dan sonra yemesem o zamanda gidiyor aslınd ama tutamuyorum kendimi

Doğum kilosuydu benimki 32 kilo aldım gece gündüz yiyordum yemek meyva falan oturuşta 3 döner 3 4 ayran 1 kilo portakal yiyordum bi oturuşta doktorum yeme yasağı koydu ama dayanamadım yedim geceleri kalkıp gizli gizli yedim 32 kilo aldım suanki belim ozamanlar sadece tek bacagimdi ve hergun ananas yiyerek zayıfladım zayıflayınca catlaklarim çok oldu göğüslerim sarktı şimdide kilo almaya çalışıyorum anca öyle düzelirmiş vücudum

2 ayda 32 kggg muuuuuu

hey maşaallah

günlük paylaşırmısınzz merak ettimmmm

Canım 2 ay boyunca sadece ananas meyva ve sebze yedim hamur işini ve tatlıyı komple sildim hayatımdan ve ve biryandan kızımı emzirdim onunla uğraştım uykusuzluk falan derken iştahsızlık oldu hı birde tere ve rokayla sürekli salata yaptım yedim ananas tere roka bunların aşırı faydası oldu şimdi dahada çok zayıfladım 82 kiloydum şuanda tam 50 kiloyum ve boyum 1.76 boyum uzun olduğundan aşırı zayıf hatta safinaz gibi görünüyorum kilo almaya çalışıyorum her akşam 30 tane mekik cekerekte doğumdan kalan gobegimi erittim şuanda kimse benim doğum yaptığımı anlayamıyor :)

Şuanda böyleyim canım :)

Eklentiler

• $1400845094860.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 81

kahvaltı falan yapmadınız mı

protein falan almadınızmı nasıl dayandınızzzz

bende vermek istiyorum kilo oldukça zor kilo verne bir bünyem varrr

Ve böyleydim doğum yaptım ve bütün kilom kalmıştı kollarım falan böyleydi bacaklarım burda zayıf çıkmış daha iriydi

Eklentiler

• $1400845152073.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 76
  • $1400845188109.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…