- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
iradesizim ya boğazımı tutamıyorum kendimden nefret ediyorum geçen yaz diyet yaptım 13 kilo kadar verdm sonra 7 kilosunu geri aldım tekrar diyet yapayım diyorm ama iradem yok allahm nefret etmeye başladım kendimden ya
abur cubura çok düştüm canım sıkıldıkça yemeye başladımAaa sen epey kilo vermiştin geri mi aldın çok şaşırdım ..daha bikaç ay evvel geri alma falan yoktu..gece yemelerin ve özellikle uyku arası ya da uykudan önce atıştırmaların varsa o aldırır
abur cubura çok düştüm canım sıkıldıkça yemeye başladım
iradesizim ya boğazımı tutamıyorum kendimden nefret ediyorum geçen yaz diyet yaptım 13 kilo kadar verdm sonra 7 kilosunu geri aldım tekrar diyet yapayım diyorm ama iradem yok allahm nefret etmeye başladım kendimden ya
Abur cuburu kesip düzenli olarak her gün sporunuzu yapsanız yine rahatlıkla verirdiniz aslında..
Ya bide sürekli diet yapmak inanılmaz sıkıyor insanı..bence diet yapma ama mesela akşam 7-8 den sonra hiçbişey yeme birde spor yap hareketi artır bu bile yeterli ayda 1-2 kilo mutlaka verirsin 3 ayda 5-6 kilo hiç yoktan iyidir
Hersey önce beyinde bitiyor. Beynine önce sokmalisin Yeme aliskanligni degistirmen gerektigni, Diyet demiyorum sadece yemek aliskanligni degistirecek böylelikle sglikli beslenecek ve biraz egzersizlerle cok rahat hedefine ulasabilirsin!
Ramazan ayinda, oruc tutarken ne yapiyoruz? Niyet ediyoruz ve vakti gelmeden orucumuzu acmiyoruz degilmi? Ayni seyi yapacaksin, Niyetini yap ve saglikli beslen :) abur cuburu bugünden yarina birakmak kolay olmaz belki ama önce daha az yigyerek deniyebilirsin ve sonrada canin tatli cektikce bir avuc üzüm ye, chips yerine havus ye, salatalik ye, bunlar seni hem doyurur hemde saglikli kilo vermez. Asansör yerine merdiven kullanmak gibi, hergün yarim saaten baslayip bir saat yürüyüs gibi harekete katarsan hayatina inanki hic zor degil, hersey beyninde bitiyor :)
bir şey yerken alacagın zevk 1 dk bile degil ama alacagın kalori yağa dönüşücek aylarca göbeginde kalçanda kalıcak bunu düşün... ben öyle vazgeçiriyorum kendimi
Canlarım nasıl kilo veremiyorsunuz biraz dikkat edin çokta çabalamayın, ben 2 ayda 32 kilo verdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah... nasıl oldu ociddi olamazsın heralde
Canlarım nasıl kilo veremiyorsunuz biraz dikkat edin çokta çabalamayın, ben 2 ayda 32 kilo verdim
2 ayda 32 kggg muuuuuu
hey maşaallah
günlük paylaşırmısınzz merak ettimmmm
Canım 2 ay boyunca sadece ananas meyva ve sebze yedim hamur işini ve tatlıyı komple sildim hayatımdan ve ve biryandan kızımı emzirdim onunla uğraştım uykusuzluk falan derken iştahsızlık oldu hı birde tere ve rokayla sürekli salata yaptım yedim ananas tere roka bunların aşırı faydası oldu şimdi dahada çok zayıfladım 82 kiloydum şuanda tam 50 kiloyum ve boyum 1.76 boyum uzun olduğundan aşırı zayıf hatta safinaz gibi görünüyorum kilo almaya çalışıyorum her akşam 30 tane mekik cekerekte doğumdan kalan gobegimi erittim şuanda kimse benim doğum yaptığımı anlayamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?