- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
Ben daha yapmadım bugun biraz kaçamak yapacağım Allah affetsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün öyle bi egzersiz yapmışımki eğilemiyorm bile o kadar et kesmiş heryerimYalniz ust baldir ve popo cizgisi ufaktan isyan modundalar
Ufff cok fenadir o bilirimDün öyle bi egzersiz yapmışımki eğilemiyorm bile o kadar et kesmiş heryerim
Hanımlar bende size katılmak istiyorum 6 ay önce doğum yaptım ve fazlaca kendini salmış bir göbeğim göğüslerim ve kalçalarım var nasıl başlamalıyım bana ödevimi söyleyin bugünden itibaren başlayayım
Yok isteyen istedigini yapiyor ama squat mecburi :)kızlar merhaba sadece sguat mı yapıyorsunuz
Bende yapayım o zaman kaç tasiniz sizYok isteyen istedigini yapiyor ama squat mecburi :)
75 yapicam bugün...ilk sayfadaki listeyi uuguluyorum....siz daha once yaptiniz mi squat?Bende yapayım o zaman kaç tasiniz siz
Hosgeldin aramiza :)Merhaba ben de size katılabilir miyim 18 kilo vermem gerek ve diyetimi sporla desteklemek istiyorum. Sizinle beraber squat yapabilirsem daha fazla motive olacağımı düşünüyorum
Teşekkür ederim. Daha önce squat yaptığım için 75 ile başladımHosgeldin aramiza :)