İRADESİZ AMA İSTEKLİ HATUNLAR BURAYA :)

Yilbasi menümde o var da dort gozlen bekliyorum :halay:yanina guzelcennee bir sarap:KK50:oysss
Biftek de candir :KK22: bende acikmis olabilirim:ıslık:
ben karnımı doyurdum güveç yaptım içine yenibaharda kattım tavuğa çok yakıştı .
bizim yılbaşı menüsü belli değil daha annem ne yaparsa onu yicemiz kesin ama :KK70: yanına aslan sütü :KK70:

ben karnımı doyurdum güveç yaptım içine yenibaharda kattım tavuğa çok yakıştı .
bizim yılbaşı menüsü belli değil daha annem ne yaparsa onu yicemiz kesin ama :KK70: yanına aslan sütü :KK70:
Afiyet olsun...
Ben hem tibet hen squat yaptim ard arda:KK64:acayip enerjiktim dedim bu seferlik oyle olsun hem ay basakta belkim disiplin katar ...36 squattan sonra bi pertlendim:KK23:ama durmak yohhh

Afiyet olsun...
Ben hem tibet hen squat yaptim ard arda:KK64:acayip enerjiktim dedim bu seferlik oyle olsun hem ay basakta belkim disiplin katar ...36 squattan sonra bi pertlendim:KK23:ama durmak yohhh
tibete tekrar başladın mı ? bende başlamalıyım ama çok üşeniyorum ya açıkçası . 36 ya kadar pert olmadıysan sende umut var :KK70:

Ben bir delilik yapip programa gecicem yarin :KK53:
Gezen tavuk misali dolanirim artik

Hahahha hadi bismillah :halay:

Istiyorum ama yapa.iyorum kizlar :KK43: kilo almis basini gitmis. Kondisyon bisikleti siparisi verdim. O gelene kadar leslie 15 dk ile baslayayim. Umarim devam ettiririm.

Aramıza hoş geldin tatlım :KK200: hepiniz böyle böyle başladık başlamak başarmanın yarısıdır :KK76:

Youtubeda erginkırbac var onu mutlaka izleyin çok ğüzel hareketler gösteriyo. 10 dk yaptım bugün şuan resmen yüreyemiyorul bacaklarım et kesik çok ağrıyo

55 squatimi yaptim...hatta daha fazla olabilir ...bi ara sayiyi karistirinca dedim cok olsun az olmasin:KK49:

Aksama da tibet patlattim mi tamamdir

Bu arada duvara karsi şınav da yapmaya basliycam....4 5 yil once yaptiydim bi ara
Cok yormayan ama guzel sekillendiren bir egzersizdi ...

X