- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi KedidirKedii
ahahah etsinler yanıkları zaman çok leziz oluyorlarEtlerim bana küfür edecek nihahhaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah etsinler yanıkları zaman çok leziz oluyorlarEtlerim bana küfür edecek nihahhaaa
ahahah etsinler yanıkları zaman çok leziz oluyorlar
pirzolaya nasıl bağladın olayı benimde biftek çekti yumuşacık yanında soğan piyaz offff acıkmışım yemeğe daha çok
Sen boyle diyince canim pirzola cekti
Yilbasi menümde o var da dort gozlen bekliyorum yanina guzelcennee bir sarapoyssspirzolaya nasıl bağladın olayı benimde biftek çekti yumuşacık yanında soğan piyaz offff acıkmışım yemeğe daha çok
ben karnımı doyurdum güveç yaptım içine yenibaharda kattım tavuğa çok yakıştı .Yilbasi menümde o var da dort gozlen bekliyorum yanina guzelcennee bir sarapoysss
Biftek de candir bende acikmis olabilirim
Afiyet olsun...ben karnımı doyurdum güveç yaptım içine yenibaharda kattım tavuğa çok yakıştı .
bizim yılbaşı menüsü belli değil daha annem ne yaparsa onu yicemiz kesin ama yanına aslan sütü
tibete tekrar başladın mı ? bende başlamalıyım ama çok üşeniyorum ya açıkçası . 36 ya kadar pert olmadıysan sende umut varAfiyet olsun...
Ben hem tibet hen squat yaptim ard ardaacayip enerjiktim dedim bu seferlik oyle olsun hem ay basakta belkim disiplin katar ...36 squattan sonra bi pertlendimama durmak yohhh
Evet baslamis bulundum tibete de programli squata da ...2 3 gune regl olsam da kim korkar regldentibete tekrar başladın mı ? bende başlamalıyım ama çok üşeniyorum ya açıkçası . 36 ya kadar pert olmadıysan sende umut var
geçen sefer başladığımızda bende reglime 3 4 gün kala başlamıştım regliyi kesiyor ve şişkinlik yapıyorEvet baslamis bulundum tibete de programli squata da ...2 3 gune regl olsam da kim korkar reglden
Benim regle bir sey yapmaz gibime geliyor...yapsada cani sagolsun vardir bir bildigigeçen sefer başladığımızda bende reglime 3 4 gün kala başlamıştım regliyi kesiyor ve şişkinlik yapıyor
ben sinir oluyorum kesilinceBenim regle bir sey yapmaz gibime geliyor...yapsada cani sagolsun vardir bir bildigi
Ben bir delilik yapip programa gecicem yarin
Gezen tavuk misali dolanirim artik
Istiyorum ama yapa.iyorum kizlar kilo almis basini gitmis. Kondisyon bisikleti siparisi verdim. O gelene kadar leslie 15 dk ile baslayayim. Umarim devam ettiririm.
eve gidince yapacaktım ama acaba iş yerinde azcık zıplasam mı ? tekim zaten ısınırım daHavalar çok soğuk ❄
En güzel havalar bu spor yapmak için kapatın klimaları gazları 15 20 dakika başlayın gaza gelip istediğiniz bölgeden devam edinnn
Ayakta popo bacak harwketleri yap. Jumping yap iyi gelir :)eve gidince yapacaktım ama acaba iş yerinde azcık zıplasam mı ? tekim zaten ısınırım da
Aramıza hoş geldin tatlım hepiniz böyle böyle başladık başlamak başarmanın yarısıdır