- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi KedidirKedii
günaydın kızlar ben çok iradeli şekilde spora devam ediyorum reformer ı hafta da 3 we çıkardım 8 derste aldığım sonuç beni motive etti . 1 ay sonra muhteşem bir fiziğim olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparken belin ağrıdı ise yanlıştır.Kızlar,squat yaptıktan sonra popoda yanma oluşması gerekmez mi?
Ben dün squat yaptım uzun süreden sonra ve sadece arka baldırlarım yanıyo kopacak gibi hatta ağrıyor yanlış mı yaptım acaba ?
Ooo plank ...asla dogru yapip yapmadigima emin olamadigim sey duruş acisindan :) insani guzel dinclestiriyor amaKızlar ben plank e başlıyorum dün 63 65sn kadar durdum zorlanmadan bugün 60 90 120sn şeklinde yapacam
Sopa gibi durucaksin. Popo hava da kalmayacak şekilde yapacaksınOoo plank ...asla dogru yapip yapmadigima emin olamadigim sey duruş acisindan :) insani guzel dinclestiriyor ama
Bende 80 squat yaptim yarinim mola
Evet ama kontrol etmekten gina geliyo kendimi :)Sopa gibi durucaksin. Popo hava da kalmayacak şekilde yapacaksın
Yaparken belin ağrıdı ise yanlıştır.
Söyle yap arkana sandalye koy oturmaya çalış gibi yap öyle öyle doğruyu öğrenirsin
burası sessiz kalmış maalesef ben de pek uğramadımkimseler uğramıyor iradesiz istekli hatunlar nerelerdesiniz
squat ile başladık ama herkes istediği şekilde ilerliyorKonunuz hala aktif mi acaba squat yaparak mı ilerliyorsunuz nasıl bir programınız var öğrenebilir miyim :)