İRADESİZ AMA İSTEKLİ HATUNLAR BURAYA :)

istikrarsız olanları da alıyorsanız bende varım :KK70: :KK70:
uzun aradn sonra dün ilk defa yapmıştım .. günlük sporuma eklemiş bulunmaktayım :dondurma:
Hoş geldin aramıza ne kadar çoğalırsak o kadar iyi okadar azimli oluruz bence

@tgb1907 bu topiğe de takılalım düzenli yaparız hiç olmazsa
Hoş geldiniz :)
Bir seferde 50 yapmam mimkin deel:KK53:
O zaman isinana kadar yapayim :)
50 yaparim da yarin ne sekil yururum bilinmez:KK53:
Ya şuna okadar güldüm ki anlatamam bende tafama göre 15 20 takılıyorum dün 10 dakikaya yakın spor yaptım :) )

Daha sistemi oturtmadik yapim asamasinda
O zamana kadar herkes free yapiyor:KK53:

Böyle olmasın.. Zaten iradesiz'iz bir yaptırımı olmazsa 2 gün sonra dağılırız. Liste olsun günlük bildirim yapmayanlar 3 seferden sonra listeden çıkarılsın derim :işsiz:

Kiz SchonerDuft SchonerDuft o kadar squat yapip bi tibeti nasil yapamiyon yaf:KK64:
tibette şöyle oluyor kış ayı yerde halı var 4. harekatte kayma olayını yapamıyorum birde kollarım zorluyor mesela dün de yapamaım sol kolum diresikten bileğe kadar sızlıyor ama yüksek bir acı yoksa yaparım . birde ruhsal yönü var tibetin onunda etkisi çok bırakıp devam etmeme de

Zaten 50 tane yapsam hic ugrasmam programa gecerim :KK53:
Benim hayatimda yaptigim tek spor tibet napam :KK45:
Su an nasil yapcaz liste olcak mi belli degil daha ya...o_O kafamiza gore gidiyoruz simdilik:halay:
ben de ki sorun bşlamaktı başladım dün devamı gelir yeterki ağrılarım artmasın.
30 günlük liste çok güzel sonuç verir aslında

Ya şuna okadar güldüm ki anlatamam bende tafama göre 15 20 takılıyorum dün 10 dakikaya yakın spor yaptım :) )
hoşbuldum
katılıyorum ama çok olmaya gerek yok 3 4 kişi ile istediğimiz sonucu alırız

:KK48:

tibette şöyle oluyor kış ayı yerde halı var 4. harekatte kayma olayını yapamıyorum birde kollarım zorluyor mesela dün de yapamaım sol kolum diresikten bileğe kadar sızlıyor ama yüksek bir acı yoksa yaparım . birde ruhsal yönü var tibetin onunda etkisi çok bırakıp devam etmeme de
doğru tibetin bide ruhsal tarafi var kondisiyon mondisiyon dinlemez vhalla :)...ama sanki 250 squat benim bilinc altimdan daha zor ya :KK70:

Ben de katılmak istiyorum. 50 ile mi başlayacağız. Bununla ilgili telde program var mı
aslinda bununla ilgili appler var telde indirebilirsin

Son düzenleme:
Bu da squatin ilk adimi diye bilinen 30 gunluk programi ...yapmak isteyene
images.jpeg

X