- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 41
- Konu Sahibi KedidirKedii
Birileri beni mi çağırdı acabaa İradesiz ama istekliii
haydi hop hopp...ne zaman nasıl başlıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 tane de var gııı listeye göre yapmaycaksak ben günde 150 250 arası giderimBir seferde 50 yapmam mimkin deel
O zaman isinana kadar yapayim :)
50 yaparim da yarin ne sekil yururum bilinmez
Zaten 50 tane yapsam hic ugrasmam programa gecerim50 tane de var gııı listeye göre yapmaycaksak ben günde 150 250 arası giderim
Basladik bile :)Birileri beni mi çağırdı acabaa İradesiz ama istekliii
Basladik bile :)
Daha sistemi oturtmadik yapim asamasindaee liste falan yok mu takibi nasıl olacak? düzenli bir program izlemeyecek miyiz?
Hoş geldin aramıza ne kadar çoğalırsak o kadar iyi okadar azimli oluruz benceistikrarsız olanları da alıyorsanız bende varım
uzun aradn sonra dün ilk defa yapmıştım .. günlük sporuma eklemiş bulunmaktayım
Hoş geldiniz :)@tgb1907 bu topiğe de takılalım düzenli yaparız hiç olmazsa
Ya şuna okadar güldüm ki anlatamam bende tafama göre 15 20 takılıyorum dün 10 dakikaya yakın spor yaptım :) )Bir seferde 50 yapmam mimkin deel
O zaman isinana kadar yapayim :)
50 yaparim da yarin ne sekil yururum bilinmez
Daha sistemi oturtmadik yapim asamasinda
O zamana kadar herkes free yapiyor
tibette şöyle oluyor kış ayı yerde halı var 4. harekatte kayma olayını yapamıyorum birde kollarım zorluyor mesela dün de yapamaım sol kolum diresikten bileğe kadar sızlıyor ama yüksek bir acı yoksa yaparım . birde ruhsal yönü var tibetin onunda etkisi çok bırakıp devam etmeme deKiz SchonerDuft o kadar squat yapip bi tibeti nasil yapamiyon yaf
ben de ki sorun bşlamaktı başladım dün devamı gelir yeterki ağrılarım artmasın.Zaten 50 tane yapsam hic ugrasmam programa gecerim
Benim hayatimda yaptigim tek spor tibet napam
Su an nasil yapcaz liste olcak mi belli degil daha ya... kafamiza gore gidiyoruz simdilik
hoşbuldumHoş geldin aramıza ne kadar çoğalırsak o kadar iyi okadar azimli oluruz bence
Hoş geldiniz :)
Ya şuna okadar güldüm ki anlatamam bende tafama göre 15 20 takılıyorum dün 10 dakikaya yakın spor yaptım :) )
evet cnm unutmazsam bildirim yaparım bugün akşam en az 50 ile başlıyorumorkide1453 sende katılmak ister misin
hadi bakalımevet cnm unutmazsam bildirim yaparım bugün akşam en az 50 ile başlıyorum
şuan belli sayı yok istediğin kadar yapabilirsinBen de katılmak istiyorum. 50 ile mi başlayacağız. Bununla ilgili telde program var mı
Hoş geldin aramıza ne kadar çoğalırsak o kadar iyi okadar azimli oluruz bence
Hoş geldiniz :)
Ya şuna okadar güldüm ki anlatamam bende tafama göre 15 20 takılıyorum dün 10 dakikaya yakın spor yaptım :) )
doğru tibetin bide ruhsal tarafi var kondisiyon mondisiyon dinlemez vhalla :)...ama sanki 250 squat benim bilinc altimdan daha zor yatibette şöyle oluyor kış ayı yerde halı var 4. harekatte kayma olayını yapamıyorum birde kollarım zorluyor mesela dün de yapamaım sol kolum diresikten bileğe kadar sızlıyor ama yüksek bir acı yoksa yaparım . birde ruhsal yönü var tibetin onunda etkisi çok bırakıp devam etmeme de
aslinda bununla ilgili appler var telde indirebilirsinBen de katılmak istiyorum. 50 ile mi başlayacağız. Bununla ilgili telde program var mı