Irademizi neden yok sayarız?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-44
Mesela ders çalışma konusunda irademi yok sayıyorum sanki bir ilac ya da bir doktor bana ders çalıştıracak gibi düşünüyorum.

Mesela ders çalışma konusunda irademi yok sayıyorum sanki bir ilac ya da bir doktor bana ders çalıştıracak gibi düşünüyorum.
İradeni yok saymıyorsun aslında irade seçmek demek dersten örnek vermişsn mesela iki seçenek vardır ya ders çalışma ya da çalışmama sen iradeni çalışmamaktan yana kullanmışsın sonucunu da hayattan ona göre alacaksın yani özetle iradeni çalışmamaktan yana kullanmışsn ancak değiştirmek için dış etkenlere ihtiyaç duyuyorsun hiçbir dış etken kendi iraden kadar etkili olmaz unutma hasta olduğumuzda moralmen sıfırsak ilaç tek başına yetersiz kalır öğretmen ne kadar anlatırsa anlatsn biz anlamayınca boşa anlatmış olur ve zaten bi süreden sonra bırakır çok ciddi hayati bi konuda ailemiz bile bi süreden sonra bizden vazgeçer yani kendi irademize seçimlerimize kimse bizim kadar uzun süreli etki edemez öyle düşünün ve kendi hayatınızın iradelerini güzel yönlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…