Her yerde Alexanderite lazer'in daha olduğu söyleniyor fakat ben 8-9 aydır IPL lazer' gidiyorum çok memnunum gittiğim güzellik salonu daha önce alex kullandıklarını fakat ii sonuç alamadıklarını söyledi
ewet ama ıpl için de lazer degil işlem bittikten 6 ay sonra tüyler olduğu gibi çıkıyo diyolar.ben de işin aslını öğrenmek istiyorum.tecrübeli olanlardan
arkadaşlar sitede o kadar çok bilgi var ki insanın kafası gerçekten karışıyo
ben de istedim ki bu başlığa kısa ve öz olarak hangi makineyi tercih etme ve etmeme sebebimizi yazalım.
konuyu dagıtmadan açıklayıcı bilgiler yazarsak çok iyi olur
ben sana şöyle bi açıklama yapayım canım. ay olarak hatırlamıyorum tam ama şubat ya da marttı. ümraniyede bi güzellik merkeziyle anlaştım tüm vücut 1000 tl ıpl. çok kıllı olduğum içişn gittiğim diğer merkezler 3000 4000den aşağı fiyat vermiyolardı. gittiğim yer bana kaş hariç her yerini yapıcaz ama parayı peşin alırız dediler . tmam dedim. ve lazere başladım 4 seans (1 ay ara ile ) tüm vücut ıpl e girdim. uygulama sırasında pürüzsüz bir tenim vardı fakat 5. seansa gidecektim ki ne göreyim bizimkiler merkezi kapatıp kaçıp gitmişler. çok üzülmedim ne de olsa 4 seans 250 tl den hesaplarsak yine karlıyım diye düşündüm. 2 3 ay sonra ne göreyim. bütün kıllar yeniden çıkmaya başladı daha yoğun daha sert. çok kötü oldum. bi de düşün tüm vücut jilete vurmuştum göbek göğüs vs. 1 ay öyle durdum. şimdi alex. cihaza başladım yarın 2. seansıma gidicem seans başı 400 lira veriyorum ama inş. olumlu sonuç alırım. ama kesinlikle ıpl e gitme öyle bi hata yapma.:2:
bende alexandrite ile bel bölgesi için yaptırdım her seans 150 tl idi 5 seans gittim tüyler hala eskisi gibiydi ve bıraktım. aynı yere arkadaşımda yüz bölgesi için geliyordu oda bıraktı malesef fayda göremedik. bidaha alexandrite ye yaklaşmam.
desenize lazer de boş çıktı.halbuki ne ümitliydim.
neyse ya saglık olsun diyelim.
yeni ve gerçekten işe yarayan bi teknoloji çıkana kadar bekleyelim.
öyle mi yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?