Lazer Epilasyon IPL mi ALEXANDRİTE mi

bluemel

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
1.053
41
363
Elazığ
arkadaşlar sitede o kadar çok bilgi var ki insanın kafası gerçekten karışıyo
ben de istedim ki bu başlığa kısa ve öz olarak hangi makineyi tercih etme ve etmeme sebebimizi yazalım.
konuyu dagıtmadan açıklayıcı bilgiler yazarsak çok iyi olur

Her yerde Alexanderite lazer'in daha olduğu söyleniyor fakat ben 8-9 aydır IPL lazer' gidiyorum çok memnunum gittiğim güzellik salonu daha önce alex kullandıklarını fakat ii sonuç alamadıklarını söyledi

Her yerde Alexanderite lazer'in daha olduğu söyleniyor fakat ben 8-9 aydır IPL lazer' gidiyorum çok memnunum gittiğim güzellik salonu daha önce alex kullandıklarını fakat ii sonuç alamadıklarını söyledi

ewet ama ıpl için de lazer degil işlem bittikten 6 ay sonra tüyler olduğu gibi çıkıyo diyolar.ben de işin aslını öğrenmek istiyorum.tecrübeli olanlardan

ewet ama ıpl için de lazer degil işlem bittikten 6 ay sonra tüyler olduğu gibi çıkıyo diyolar.ben de işin aslını öğrenmek istiyorum.tecrübeli olanlardan

benim henüz bitmedi tamamen kendimden tecrübeyle birşey diyemeyeceğim fakat benim arkadasım daha önce aynı yerde IPL ile yaptırdı üzerinden 1-2 yıl gecti sanıyorum ondan hiç böyle bir şikayet duymadım.

ben de hep öle duydugum için bu başlığı açtım.
ama bazen öyle kendinden emin konuşuyoki insanlar kafam karışıyo ıpl mi alex mi die

ben sana şöyle bi açıklama yapayım canım. ay olarak hatırlamıyorum tam ama şubat ya da marttı. ümraniyede bi güzellik merkeziyle anlaştım tüm vücut 1000 tl ıpl. çok kıllı olduğum içişn gittiğim diğer merkezler 3000 4000den aşağı fiyat vermiyolardı. gittiğim yer bana kaş hariç her yerini yapıcaz ama parayı peşin alırız dediler . tmam dedim. ve lazere başladım 4 seans (1 ay ara ile ) tüm vücut ıpl e girdim. uygulama sırasında pürüzsüz bir tenim vardı fakat 5. seansa gidecektim ki ne göreyim bizimkiler merkezi kapatıp kaçıp gitmişler. çok üzülmedim ne de olsa 4 seans 250 tl den hesaplarsak yine karlıyım diye düşündüm. 2 3 ay sonra ne göreyim. bütün kıllar yeniden çıkmaya başladı daha yoğun daha sert. çok kötü oldum. bi de düşün tüm vücut jilete vurmuştum göbek göğüs vs. 1 ay öyle durdum. şimdi alex. cihaza başladım yarın 2. seansıma gidicem seans başı 400 lira veriyorum ama inş. olumlu sonuç alırım. ama kesinlikle ıpl e gitme öyle bi hata yapma. :2:

arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum aynı hatayı bende yaptım maalesef.6 seans koltuk altına gittim dediğin gibi uygulama sırasında süper kılsız ama bıraktıktan sonra eskisi gibi denilebilir.kıllar daha yumuşak çıkıyo okadar yani modern ağda yöntemi işte.bende şimdi alex e başladım koltukaltına 2.seansına gitcem.

bende alexandrite ile bel bölgesi için yaptırdım her seans 150 tl idi 5 seans gittim tüyler hala eskisi gibiydi ve bıraktım. aynı yere arkadaşımda yüz bölgesi için geliyordu oda bıraktı malesef fayda göremedik. bidaha alexandrite ye yaklaşmam.

lazere güvenim hiç kalmadı. onun için iğneli yaptırmayı düşünüyorum. ama önce küçük bi bölgede deneme yaptırcam ondan sonra seanslara başlarım.

desenize lazer de boş çıktı.halbuki ne ümitliydim.
neyse ya saglık olsun diyelim.
yeni ve gerçekten işe yarayan bi teknoloji çıkana kadar bekleyelim.
öyle mi yapalım

9 ay boyunca koltukaltıma gıttım ıpl.bitmişti. 1 sene sonra koltukaltım eskı halındeydı.şuanda eskısı gıbı ağdayala almaya devam:) alexanderı kullanmadım bılmıyrum fakat o lazer. ıpl lazer degıl sadece bı kaç ay kıl köklerını uyutuyor kalıcı çözum degıl yanı ıpl den uzak dur zamanın ve paran boşa gider.zaten güzellik merkezlerı artık lazer yapamıyor saglık bakanlığı yasakladı lazer sadece özel hastanelerde yapılıyor hekım konrolunde.güzellik merkezlerınde yapılanlar hep ıpl lazerle uzaktan yakından alakası yok.

alex ince tüyleri tetiklediği için ve her ten renginde uygulanamadıgı için tercihlerimin arasından cıkarmıştım. diod lazere basladım ve suanki sonclar memnun etti beni. ıpl i tercihlerinin arasına hiç koyma bile bence. çünkü arkadaşında dediği gibi kıl koklerini bi süre uyutmaktan baska i işlevi yok. gerisi zaman ve para kaybı. ama diod mu alexmi dersen kesınlıkle diod :)

arkdslar bana özelden msj atabılırmısınız ya cok kararsızımbı yerle anlastım 5 seans aylık 250 vercem sınırız bıtıs garantılı dedı ama mayısa kdr yazdı son taksıtı 1250 toplamda vercem nasıl sızce fıyatı ne dusunuosnz? bır de tuylerım kalın tenım beyaz makıne tipi de diod sopranoymuş

bel bölgesi derken sonuçta tüyler inceydi dimi alexandrite ince tüyler için değilki zaten o sadece kalın tüy+beyaz tenlilerde etkili
sorun yanlış cihazın kullanılması yani alexandrite'nin suçu yok:)

desenize lazer de boş çıktı.halbuki ne ümitliydim.
neyse ya saglık olsun diyelim.
yeni ve gerçekten işe yarayan bi teknoloji çıkana kadar bekleyelim.
öyle mi yapalım

tenin beyaz tüylerin siyahsa alexandrite en etkilisidir onu yaptırıp memnun kalan çok bayan var bende onlardan biriyim yaklaşık 1 ay olsa da burda önemli olan doğru kişiye doğru cihazla doğru ayarla yaptırmandır mesela biri alexandrite yaptırıp seansları gereğinden fazla uzamışsa burda cihazı suçlamamak gerekir çünkü ya ayarı düşük uygulanmıştır ya da doğru tene yapılmamıştır dolayısıyla hata bu 2 şıktan birindedir.tüylerin kökünü cayır cayır yakıyor nasıl boş olabilirki....öte yandan diod ile nd-yag'da farklı lazer cihazlarıdır onların alexandrite'den farkı, birinin daha ince tüyler diğerinin ise esmer tenliler için uygun olmasıdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…