• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iPhone kullananlar ?

Garantisi bitti maalesef
inşallah çok yüksek tutarlı bir şey çıkmaz, bir keresinde kırık ekran için götürmüştüm, herhangi bir işlem yapmadan önce yedekleme yapmışlardı, ama o 2013 teydi, iphone 5 içindi, belki değişmiştir ya da bakım öncesi yapılıyor bu prosedür, inşallah kurtarılır verileriniz

Insallah Allah razı olsun
inşallah çok yüksek tutarlı bir şey çıkmaz, bir keresinde kırık ekran için götürmüştüm, herhangi bir işlem yapmadan önce yedekleme yapmışlardı, ama o 2013 teydi, iphone 5 içindi, belki değişmiştir ya da bakım öncesi yapılıyor bu prosedür, inşallah kurtarılır verileriniz

arkadaşlar benimde bir sorum var.icloud yükleme otamatikmi yükleniyor?bide icloud a yüklenip yüklenmediğini nasıl anlıyoruZ.alişamadım bu telefona ben.herseyi farklı sanki.samsungu yıllarca kullandığım için geçiş te zorlanıyorum
eğer ayarlardan seçerseniz ya her zaman yedekliyor ya da sadece wifi ile yedekleme seçebiliyorsunuz, icloud hesabınızı pc den açın oradan görebilirsiniz yedeklerinizi.

C77EC164-5A8A-4612-91A5-F119D26D0EA5.webp
C77EC164-5A8A-4612-91A5-F119D26D0EA5.webp

Onlar

direk reset atıyorlaemiş daha önce arkadaşıma olmuştu silmişler bütün verilerini

Daha geçen ay mac imi götürdüm zorludaki apple a... format atılabilir dediğim halde atılmamıştı.. herşeyim duruyordu yerli yerinde :) bence telefonla da olsa bir görüşün, sokak arası tamircilere güvenilmez, fotoğrafları alıp, şantaj için kullanan telefon tamircileri okuduk...

Ama garantisi bittiği için güzel bir fiyat çıkarırlar maalesef...

Back
X