• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iPhone kullananlar ?

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.156
3.090
133
Arkadaşlar iphone telefonum bozuldu tamirci yapamıyormus içinde bir sür anım hatıram var telefn um eski değildi, USB ye ya da başka yere atmadım. Telefonum açılmıyor, içindeki fotoğraflar nasıl kurtarabilirim :(
iCloud yedekleme yapmadım :(

arıza tespit edilse belki ona göre kurtarılabilir ama yedekleme yapmamışsınız, inşallah hafızayı etkileyen bir durum yoktur o zaman verilerinize bir şey olmaz

Ama içindekiler anakarta bağlıymiş anakart sağlam sizce bir şey olur mu ? Bozulan iPhone verileri kurtarma diye yazdım programlar var
hiç internette bi şey yapma. Tamirciye de verme. iPhone yetkili servisle görüş mutlaka. İçindekilerin de kurtarılmasını istediğini söyle. Belki de fotolar gitmeden tamir edilecek. Sorun ne tam olarak?

iCloud a yüklemediysen sıkıntı işte. Bundan sonrası için ya iCloud a yükle yüklemiyorsan da sürekli pc ye at

hiç internette bi şey yapma. Tamirciye de verme. iPhone yetkili servisle görüş mutlaka. İçindekilerin de kurtarılmasını istediğini söyle. Belki de fotolar gitmeden tamir edilecek. Sorun ne tam olarak?

iCloud a yüklemediysen sıkıntı işte. Bundan sonrası için ya iCloud a yükle yüklemiyorsan da sürekli pc ye at
Ekranda cizgilwr oluşuyordu her şeyine bakmisler telefonunun tamirci siyah ekran olarak cikiyo demiş bozmuş yani düzgün olan sadece dokunmatik bozuk olan telefonu

arkadaşlar benimde bir sorum var.icloud yükleme otamatikmi yükleniyor?bide icloud a yüklenip yüklenmediğini nasıl anlıyoruZ.alişamadım bu telefona ben.herseyi farklı sanki.samsungu yıllarca kullandığım için geçiş te zorlanıyorum

Geçmiş olsun iPhone’u tamirciye değilde servise teslim etmek gerek. Benim de ekran kırılmıştı orijinal olmayan ekran takıp sensörü bozmuşlar 4 ay oldu hala yapacaklar. Bence servisle görüşün
Sagolun iyi bi tamirciyemiş servise veren bütün arkadaşlarımın bütün fotoğraflar mesajları gitti maalesef o yüzden vermek istemiyorum servise :(

Back
X