tesekkuler canimmbana kalirsa dogru bi karar vermis olursun
Ben büyük telefonlardan pek hoşlanmıyorum ya.. Ama yine de bakacağım cumartesi günü..
4s kullanıcılarına sesleniyorum telefon sürekli kısıtlıyormuş sizi öyle diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Malesef canım 5 çıksa bile alamam en fazla 2000 tl verebilirim şu anlık..
Ben de bu yakınlarda telefon alacağım. Yıllardır ihtiyacım var aslında ama herşeye para veren ben nedense bu akıllı telefonlara verilen paralara acıyorum ama ihtiyacım da var aslında çok fazla mail gönderme ve internete girmem gerekiyor.
ofiste iphone'u olan herkes iphone 5 çıkmasına rağmen samsung s3'e geçti ve de çok memnunlar, hemen hepsi iphone5'e o kadar para vermeye değmez diyor. Ben de sanırım s3 alacağım.
Sağlamlık konusuna gelince, samsungu bilemiyorum ama arkadaşımın iphone3'ünün üzerinden araba geçti ve hala çalışıyor.
Gerçi sağlamlık konusunda hiçbir marka nokiayı geçemez. Nokia e72 kullanıyorum, 3 yaşında oğlum var 3 yıldır günde en az 3 kere yere düştü, ben de sakarım sürekli minibüste vb. düşürüyorum, bana mısın demedi. En son geçen ay üzerine kaynar kahve döküldü ama gerçekten de kaynar, benim elim su topladı, telefon akşamına çalışmaya başladı, hala da çalışıyor. (maşallah diyelim)
Nokia smart telefon işinde çuvallamasaydı kesin nokia alırdım, onu biliyorum.
S3 kullanıyorum ve çok memnunum her şeyinden
sadece interneti ve oyunu çok sık kullandığımdan
şarj çok uzun dayanmıyor ne yazık ki
Arkadaşlar ben bu haftasonu telefon alacağım, tam bir telefon tutkunuyum ve şimdiye kadar çok telefon değiştirdim. Bu son olacak en azından kendi maaşımı almaya başlayana kadar yani beni 3 4 yıl idare etmedi lazım. Normalde S3 ile kıyaslamam gerekirdi ama S3 fazla büyük olduğu için tercihim arasında değil. Büyük telefonları kaba buluyorum. Her neyse benim bir telefonda bir gün içinde en çok yaptığım şeyler mesajlaşmak, müzik dinlemek, internette biraz takılmak ve biraz da oyun herkesinki gibi. Açıkçası 4S düşünüyorum şimdi aklımda o var ama bazı forumlarda araştırma yaptım iyice kafam karıştı. Biraz yardımcı olursanız çok makbule geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?