Iphone 4S mi Samsung Galaxy S2 mi?

sevintt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
58
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar ben bu haftasonu telefon alacağım, tam bir telefon tutkunuyum ve şimdiye kadar çok telefon değiştirdim. Bu son olacak en azından kendi maaşımı almaya başlayana kadar yani beni 3 4 yıl idare etmedi lazım. Normalde S3 ile kıyaslamam gerekirdi ama S3 fazla büyük olduğu için tercihim arasında değil. Büyük telefonları kaba buluyorum. Her neyse benim bir telefonda bir gün içinde en çok yaptığım şeyler mesajlaşmak, müzik dinlemek, internette biraz takılmak ve biraz da oyun herkesinki gibi. Açıkçası 4S düşünüyorum şimdi aklımda o var ama bazı forumlarda araştırma yaptım iyice kafam karıştı. Biraz yardımcı olursanız çok makbule geçer :3:

galaxy s3 daha iyi neden s2 alıyorsun, büyük olsun

iphone indirmeler ücretli oluo

ıphone 4s kullanıcısı olarak 4s derim ben her bakımdan memnun kalırsın :))

Ben büyük telefonlardan pek hoşlanmıyorum ya.. Ama yine de bakacağım cumartesi günü..
4s kullanıcılarına sesleniyorum telefon sürekli kısıtlıyormuş sizi öyle diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Malesef canım 5 çıksa bile alamam en fazla 2000 tl verebilirim şu anlık..

canım 12 eylülde iphone5 çıkıcak iphone4 e 2000 tl vericeğine bir ay geç al biraz daha biriktir iphone5 al
ayrıca iphone4 ler sahibinden de sıfırları 750 tl den başlıyor sakın taahhütlü falan alma bence çok pahalıya geliyor...
bu arada iphondan şaşma sakın kararını değiştirme yani :)

androidler traş bak samsung S3 ler 1 ay önce 2000 tl idi şimdi aveada 1.560 a düşmüş
appledan şaşma şekerimm

Ben büyük telefonlardan pek hoşlanmıyorum ya.. Ama yine de bakacağım cumartesi günü..
4s kullanıcılarına sesleniyorum telefon sürekli kısıtlıyormuş sizi öyle diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Malesef canım 5 çıksa bile alamam en fazla 2000 tl verebilirim şu anlık..

hiç bir sorun çıkmıyor canım sen al pişman olmicaksınnn :)

keismlikle S2 hem işlemciis hızlı ram i fazla iki çekirdekli kamerası daha kaliteli ve her türlü uyugulamya ücretsiz erişebiliyorsun . ıphonenun sadeca havası var .

bir ıphone 4 s kullanıcısı olarak söylüyorum eğer internet paketiniz yoksa hiç bir işe yaramaz .. sadece güzel müzik dinlersiniz kaliteli resim çeker video kaydedersiniz başka da bi şey olmaz... ıphone de herşey ücretli radyo dinleyemezsini 3 g görüntülü arayamazsınız eğer karşınızdaki de ıphone kullanmıyorsa...mms de sıkıntı oluyor.. bilmiyorum artık... bende ıphone 4s kızkardeşim (ikbal05) de samsung galax s2 var o benden daha memnun daha pıratik ve daha kullanışılı olduğunu söylüyor ki bacım interneti pc yi teknolojiyi benim diyene tersinden okutur o derce yani...o bile yerim ıphonunu der durur hiç bir b... a yaramaz çünkü herşeyi internet üzerinden... haaa eğer internet paketin varsa o zaman güzel... bi kere kasası müthiş sağlam... başkası sim kartımı takıp filancayı bi arayayım yada bi gün bende kalsın diyemez microsimkart kullanılıyor çıkartamıyorsunuz öyle cart curt...

Konu sahibemiz telefon almıştır belkide ama karşılaştırma adına bir kaç bir şey söylemek istiyorum...

Öncelikle Iphone bir cep telefonu değildir. Mini cep bilgisayarıdır, arama ve mesaj çekme özelliği koyulmuştur içerisine. Iphone'nun tasarım amacı budur.

S3 ise Samsung'un telefon tasarımlarından bir tanesidir. Haliyle Iphone ile kıyası pek doğru değildir.

Iphone almadan önce, ne sebeple almak gerektiğini bilmek lazım.

Ben herşeyi yapmak istiyorum diyorsanız Iphone işinizi görmez çünkü dediğim gibi cep telefonu değildir...

Bu durumda kıyasa gidilecekse Htc ile Samsung olabilir.... Sağlamlık açısından ise s3 ile Iphone kıyası yapılırsa, Iphone açık ara öndedir neden?

Teknik özelliklere girersek çok uzun bir yazı olur lakin Iphone'nu diğerlerin üstün kılan tek şey sağlamlığıdır.

Ağır darbeler almadığı sürece Iphone bozulmaz. Yazılımsal hatalar verebilir onunda çözümü çok basittir çünkü Apple bu konuda müşterisine % 100 destek veriyor...

Ama aynı şeyi S3 için söyleyemeyiz... Yazılım hataları boldur, çözümlerinde ise destek olanağı yok denebilecek kadar azdır vs vs.. Kullanışlımıdır? Evet. Iphone'nun aksine akıllı telefondan istenilen herşeyi veriyor..

Ben de bu yakınlarda telefon alacağım. Yıllardır ihtiyacım var aslında ama herşeye para veren ben nedense bu akıllı telefonlara verilen paralara acıyorum ama ihtiyacım da var aslında çok fazla mail gönderme ve internete girmem gerekiyor.

ofiste iphone'u olan herkes iphone 5 çıkmasına rağmen samsung s3'e geçti ve de çok memnunlar, hemen hepsi iphone5'e o kadar para vermeye değmez diyor. Ben de sanırım s3 alacağım.

Sağlamlık konusuna gelince, samsungu bilemiyorum ama arkadaşımın iphone3'ünün üzerinden araba geçti ve hala çalışıyor.

Gerçi sağlamlık konusunda hiçbir marka nokiayı geçemez. Nokia e72 kullanıyorum, 3 yaşında oğlum var 3 yıldır günde en az 3 kere yere düştü, ben de sakarım sürekli minibüste vb. düşürüyorum, bana mısın demedi. En son geçen ay üzerine kaynar kahve döküldü ama gerçekten de kaynar, benim elim su topladı, telefon akşamına çalışmaya başladı, hala da çalışıyor. (maşallah diyelim)

Nokia smart telefon işinde çuvallamasaydı kesin nokia alırdım, onu biliyorum.

Ben de bu yakınlarda telefon alacağım. Yıllardır ihtiyacım var aslında ama herşeye para veren ben nedense bu akıllı telefonlara verilen paralara acıyorum ama ihtiyacım da var aslında çok fazla mail gönderme ve internete girmem gerekiyor.

ofiste iphone'u olan herkes iphone 5 çıkmasına rağmen samsung s3'e geçti ve de çok memnunlar, hemen hepsi iphone5'e o kadar para vermeye değmez diyor. Ben de sanırım s3 alacağım.

Sağlamlık konusuna gelince, samsungu bilemiyorum ama arkadaşımın iphone3'ünün üzerinden araba geçti ve hala çalışıyor.

Gerçi sağlamlık konusunda hiçbir marka nokiayı geçemez. Nokia e72 kullanıyorum, 3 yaşında oğlum var 3 yıldır günde en az 3 kere yere düştü, ben de sakarım sürekli minibüste vb. düşürüyorum, bana mısın demedi. En son geçen ay üzerine kaynar kahve döküldü ama gerçekten de kaynar, benim elim su topladı, telefon akşamına çalışmaya başladı, hala da çalışıyor. (maşallah diyelim)

Nokia smart telefon işinde çuvallamasaydı kesin nokia alırdım, onu biliyorum.

Nokia akıllı telefon piyasasına Lumia modeli ile girdi... Biraz kurcalama fırsatım oldu. Diğer akıllı telefonlardan tek farkı işletim sistemi Windows phone 8 olması.. Bilgisayar kullanır gibi telefon kullanıyorsunuz tercih edilebilir:34:

Iphone 5'e gelecek olursak beklentilerin çok altında kaldı.. Hele ki S3 gibi bir modelin yanında Apple'dan beklenen hamle gelmedi:1: Iphone zaten sağlam bir kasaya sahip aynı nokia gibi:27:

S3 almakta karar kılmışsınız ama Nokian'ın son modeline de bir bakın derim... Nokia'yı seviyorsanız:34:

S3 kullanıyorum ve çok memnunum her şeyinden
sadece interneti ve oyunu çok sık kullandığımdan
şarj çok uzun dayanmıyor ne yazık ki

S3 kullanıyorum ve çok memnunum her şeyinden
sadece interneti ve oyunu çok sık kullandığımdan
şarj çok uzun dayanmıyor ne yazık ki

Zaten akıllı telefonların en büyük sorunu şarj...

Kaldık ki Samsung telefonları Adobe Flash destekli daha çok sarj sorunu yaratıyor.

İnterneti kullanmadığınız zamanlar da 3G seçeneğini kapatın. Şarj ömrü biraz daha iyi olur:34:

Bende teknoloji tutkunu biri olarak diyorumki
Kesinlikle s2
Ama s3 'ü büyük diye reddediyorsan ilerde çok pişman olursun:34:

Samsung dünyanın en iyi telefonunu da çıkarsa bi daha hayatta almam.
Bu güne kadar kullandığım bütün samsunglar kendi kendine kapanma özelliğine sahip. Bunu fazlalık olarak koymuşlar sanırım özelliklerine :37:

Ben şu an Nokia e6 kullanıyorum, fakat değiştirme olasılığım olsaydı Nokia Lumia'yı alırdım.
Ama sen Nokia'yı hesaba katmadığın için Iphone diyorum.

Arkadaşlar ben bu haftasonu telefon alacağım, tam bir telefon tutkunuyum ve şimdiye kadar çok telefon değiştirdim. Bu son olacak en azından kendi maaşımı almaya başlayana kadar yani beni 3 4 yıl idare etmedi lazım. Normalde S3 ile kıyaslamam gerekirdi ama S3 fazla büyük olduğu için tercihim arasında değil. Büyük telefonları kaba buluyorum. Her neyse benim bir telefonda bir gün içinde en çok yaptığım şeyler mesajlaşmak, müzik dinlemek, internette biraz takılmak ve biraz da oyun herkesinki gibi. Açıkçası 4S düşünüyorum şimdi aklımda o var ama bazı forumlarda araştırma yaptım iyice kafam karıştı. Biraz yardımcı olursanız çok makbule geçer :3:

kesinlikle iphone 4s alırım. gayet hızlı ve şık :)

Back