ıphone 4 mü 4s mi kararsızım yardım

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlar ıphone almayı düşünüyorum fakat 2.el alıcam fazla para veremiyorum ıphone 4 mü yoksa 4smi alsammm ikisinin arasındaki fark ne siz hangisini kullanıyosunuz memnunmusunuz birde 2.el almakla doğrumu yapıyorumm ???:26:

Merhabalar canım. Ödeyebileceğin fiyat aralığını söylersen önerilerde bulunabilirim.Zira iphone 4 önermiyorum.

Gelen uygulamalari optimize etmeyecekler, yani kasilma ve takilma yasama ihtimaliniz yuksek.Yeni modeller de iphone4 e gore gelismis bir islemci ile gelecek.Uygulamalar guncellendikce sorun yasarsiniz

-Android mobil cihazdan gönderildi-

Yaklaşık 3 senedir iPhone4 kullanıyorum ben aldığımda son model oydu.Ben de şu aralar yeni telefon araştırması yapıyorum.Eğer imkanın varsa 4 almanı önermiyorum çünkü Apple piyasasında eski telefonlardan biri sana sürekli sorun çıkaracağını düşünüyorum.İmkanın varsa hatta 5e bakmanı öneririm ama imkanım yok 4 ya da 4s arasında tercih yapmam gerek diyorsan 4s almalısın.

Yolun açık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…