Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ıphone almayı düşünüyorum fakat 2.el alıcam fazla para veremiyorum ıphone 4 mü yoksa 4smi alsammm ikisinin arasındaki fark ne siz hangisini kullanıyosunuz memnunmusunuz birde 2.el almakla doğrumu yapıyorumm ???:26:
kızlar ıphone almayı düşünüyorum fakat 2.el alıcam fazla para veremiyorum ıphone 4 mü yoksa 4smi alsammm ikisinin arasındaki fark ne siz hangisini kullanıyosunuz memnunmusunuz birde 2.el almakla doğrumu yapıyorumm ???:26:
Gelen uygulamalari optimize etmeyecekler, yani kasilma ve takilma yasama ihtimaliniz yuksek.Yeni modeller de iphone4 e gore gelismis bir islemci ile gelecek.Uygulamalar guncellendikce sorun yasarsiniz
Yaklaşık 3 senedir iPhone4 kullanıyorum ben aldığımda son model oydu.Ben de şu aralar yeni telefon araştırması yapıyorum.Eğer imkanın varsa 4 almanı önermiyorum çünkü Apple piyasasında eski telefonlardan biri sana sürekli sorun çıkaracağını düşünüyorum.İmkanın varsa hatta 5e bakmanı öneririm ama imkanım yok 4 ya da 4s arasında tercih yapmam gerek diyorsan 4s almalısın.