-
- Konu Sahibi yosuntuttum
kastamonuluyum canım teşekkür ederim saolasın..Allahım da sizi güldürsün, evladınızı size sizi de ona bağışlasın inşallah...
çok eğlendim çok...
bence karadenizlisiniz...neresinden???????
valla bilmiyorum 4 tane dikişim vardı .9. gün düştüler zaten eski halini aldı yırtılma olduğunu sanmıyorum gayet muntazam duruyor kesi atıldığını düşünüyorum o ıkınma anında kesiyi hissetmiyorsun zaten...hepsi 9. gün geçti bitti bebeğin göbeği düştü benim dikişler düştü..allaha çok şükür...Ayy inanamıyorum nasılda güzel anlatmışsın cnm okurken gözlerim dolduuu
Maşallah bebeğine o saçlarda nasıl güzel yarabbimmm :asigim:
Analı babalı huzurla mutlulukla sağlıkla büyüsün inşallah :Saruboceq:
Cnm peki yırtılma oldu demişsin dikiş atılmış ne yırtıldıki ben anlamadımmm :bbo:
İnşallah kötü bişi deildir
tepiği indiremedin mi karınlarının ortasına...geriiiiler denecek lafmı o....kendini bilmez dinsizler...bağıra bağıra dua ettim demişsiniz ya. bende allahım yardım et dedikçe öküzler yardım ediyoz ya diyolardı hemşireler neyim
Tebrik ederim çok güzel bir doğum yaşamışsına.s.
Allah analı babalı büyüsünNazarlardan saklasın İpek i çok tatalı maaşallah
Allah analı babalı büyütsün maşallah barekallah bende bir an önce doğurmak oğlumla tanışmak istiyorum daha var amaa sağlıklı ve huzurdolu bir ömür diliyorum ailenizlee
tatlım süper anlatmışsın çektiğimiz tüm acıları unutturuyor bebeklerimiz Allah analı babalı büyütsün tatlım
ayy hurı hıkayen cok güseldı güldüm Allah senıde güldürsün bebegınle hep mutlu kal darısı basımıza
,Rabbim ömrünün "BAHAR"ını sizlere bağışlasın canımmm
tebrik ederimmm