Kızlar size süper bir haberim var eger kilo vermek istiyorsanız kesinlikle hem basit hem sağlıklı hemde evde yapabileceğiniz bir uygulama ben aklıma geldiği her vakit ip atlıyorum 2-3kilo rahat gidiyor tabi kalori hesabı yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum günde 3lt su içiyorum yeşil çay içiyorum ve hergün 100 tane olmak üzere aklıma geldikçe ip atlıyorum ve günün sonunda 500 600 tane ip atlamış oluyorum :)) araştırmalarıma göre bu yöntemle baya kilo veren bayan da var :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben faydasını çok gördüm nasıl gördüm şöyle ben yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim ve her saat başı ya da aklıma geldikçe hemen 100 tane 200tane ip atldım akşama kadar toplam 600 ile 700 tane ip atlamış oldum hepsini bi anda atlamadım zaten hepsini bi anda atlamam imkansiz 100 tane çekince bile nefesin gidiyor akşam beşten sonra da agzıma lokma sürmedim iki günde bir kilo gitti bir haftada 2-3 kilo verdim bu şekilde dene faydasını çok görürsün hem kilon gidiyor bununlada kalmıyor vucudun sıkılaşıyor bu şekildede vücudun daha güzel ve zayıf görünmüş oluyor günde bide ben 3lt su içtim :) böyle faydasını gördümBende basenlerimle alt bacagimi inceltmek istiyom arada bir ip atliyomda cok yorucu ya nefes nefese kaliom sen nasil 600 tane atladin gercekten faydasini gordunmu