- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
napiyorsun canim nerelerdesin ? bugun hic konusmadik, ben simdiye kadar 600 ip atladim, 700le kapatmak istiyorum bugeceyi. Ve uykum geldi, yarin 8den 17:30 a kadar okuldayim, daha erken yatmayi dusunuyorum ... iyi geceler
Merhaba ben 100 ip atlama ile kaldım senide tebrik ederimüşengeçliğim tuttu bugün
benimde bugun usengecligim tuttu, hic atlayamadim bugun, disim de sisik cok agrim var
Geçmiş olsun...Bende bugün ne ip atladım nede yediklerime dikkat ettim...bebeğim hasta oldu düngeceden beri hastanelerde uğraştık..
sagol :) ayyy cok uzuldum, gecmis olsun, simdi nasil bebegin ? InsaAllah iyidir
Benim fazla kilom yoktu zaten, Karatay beslenme şeklini uyguluyorum şu an. 50 kg idim, 45.4'e düştüm şu an, ama sadece sporla değil, beslenme şekliyle de ilgili. İp atlayalı 5-6 ay olmuştur ama 22 gündür Jillian yapıyorum. Egzersizime başlamadan önce ipimi atlıyordum ve kendime göre toparladığım egzersizlerimi yapıyordum.
Jillian'a başlamadan önce ip atlamanın faydası ne kadar oldu? Jillian'ın bitmesine de az kalmış.. bende bugün başladım.. bir ara yapmıştım baya etkisi olmuştu.. ama zor geliyor.. :/
Sadece ip ve birazda boğaza dikkatle bu iş olur mu sence? Oldu mu sende?