- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
Tünaydın.Günaydınlar...
100 tane atladım bilee....
Hiç yapmamaktan iyidir.Benimde bugün dişim çok ağırdı ve şiştifazla atlayamadım, sadece 100 defa atladım
Hiç yapmamaktan iyidir.
Ben bu sıralar başka bir egzersize geçtim, kendi programımda ip vardı ama ara verdim, şu an Jillian programını yapıyorum. Ama bugün o programa ek 300 atladım, normalde 300-500-1000 atlardım. Bir süre daha atlayamayacağım ama.evet haklisiniz :) siz nekadar atladiniz ?
Ben bu sıralar başka bir egzersize geçtim, kendi programımda ip vardı ama ara verdim, şu an Jillian programını yapıyorum. Ama bugün o programa ek 300 atladım, normalde 300-500-1000 atlardım. Bir süre daha atlayamayacağım ama.
Daha kolay, hemde gerçekten yararı var. Ama yanında birkaç harekette eklemek yararlı olur. Jillian programında da ip atlama vardı.bende gecen yil Jillian programini yapmistim, baya etkisi vardi ama sonra bir biraktim ve birdaha devam edemedim... ip atlamak sanki bana daha kolay geliyor
Daha kolay, hemde gerçekten yararı var. Ama yanında birkaç harekette eklemek yararlı olur. Jillian programında da ip atlama vardı.Çok yoruyor orada da.
Benim fazla kilom yoktu zaten, Karatay beslenme şeklini uyguluyorum şu an. 50 kg idim, 45.4'e düştüm şu an, ama sadece sporla değil, beslenme şekliyle de ilgili. İp atlayalı 5-6 ay olmuştur ama 22 gündür Jillian yapıyorum. Egzersizime başlamadan önce ipimi atlıyordum ve kendime göre toparladığım egzersizlerimi yapıyordum.siz nekadardir ip atliyorsunuz ? ve zayifladiniz mi ?
Benim fazla kilom yoktu zaten, Karatay beslenme şeklini uyguluyorum şu an. 50 kg idim, 45.4'e düştüm şu an, ama sadece sporla değil, beslenme şekliyle de ilgili. İp atlayalı 5-6 ay olmuştur ama 22 gündür Jillian yapıyorum. Egzersizime başlamadan önce ipimi atlıyordum ve kendime göre toparladığım egzersizlerimi yapıyordum.
ayy ne mutlu sana :) benim kilom 69 boyum ise 157 cmcook kilo vermem gerek
Şu zamana kadar 100 ip atlama,100 oklava hareketi yaptım....
bende su ana kadar sadece 100 ip atladim
300 e tamamlamayı düşünüyorum nasipse..