Arkadaşlar rica etsem düzenli ip atlayanlar ne kadar zamanda kaç dk. ip atlayarak kaç kg verdiniz. Bir güncelleme yapabilir miyiz ? Motivasyon açısından :)
Ben geçen sene yazın başladım. 10 gün zorlandım. 500 den fazla ip atlayamadım. Yediklerime pek dikkat etmedim. 1 ay kadar devam ettim. Hergün 700-1000 arası. 1 ay da 72 kilodan 67 kiloya kadar indim. Tabi Giden kilolarımın hepsi ödemdi.. Şişlikler gitmişti sadece.
Tabi bıraktığım için ve işim de sürekli oturduğumdan tekrardan aynı kiloya dönüş yaptımBugün tekrardan başlayacağım..
Merhaba herkese arkadaşlar ben ip atlamanın çok faydasını gördüm devamda ediyorum 200 ile başladım günde 1000-1500 atlıyorum düzenli olarak 65.5 dan 57 ye düştüm ve diyet aşırı yapmadan
Hosgeldiniz kizlar
Birilerinin oldugunu bilmek guzel. Tahminim siz cok gencsiniz ne guzel. Kilolariniz da fazla degil ama artmadan bilincli bir sekilde spor yapiyor olmaniz harika.umarim gevsemeden yasam bicimi haline getirirsiniz.
Ben 32 yasinda ablanizim.2 cocugum var Allah bagislasin. Dogum kilolarina basenlere selulitlere savas actim
67.6 ile basladim savasa, bu sabah 62,1 ciktim tartidaher zaman spor yapamiyorum.genelde haftada 3 gun. Ortalama 1000 ip atlama ve egzersiz.tabi bol su icip asiri sekerli gidalari terk etmek de var isin icinde.
59-60 kilo olmak hedefim tabi bununla da bitmeyecek sikilasmak ,yag yakip kas artirmak hep devam edecek.✌
Ayrintili yazdim ama benim gibi insanlar okuyup bana katilsinlar istedim. 30 umu gectim nasilsa coluga cocuga karistim benden gecti gibi bi yanilgidaysalar uyansinlar istedim
Ben de bugün sayaçlı ip aldım.149 tane falan atladım.999 yazıyor geriye sayıyormuş bozuk sandım başta.Sizinki de mi geriye sayıyor acaba?