❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Dahlia_

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
21.994
115.996
Öncelikle merhaba :KK25:
İp atlama çok önemli bir zayıflama ve kardiyo egzersizidir.. Bence bir çok egzersizden daha kolay ve eğlencelidir..

Yarışma fikri C CallanPinckney arkadaşımıza aittir, kendisine çok teşekkür ediyorum..

Fazla uzatmadan konuya geleyim, ip atlayarak hem kilo verip hem de sıkılaşıyoruz.. Motive olmak için de yarışıyoruz :KK28:
Pazartesi günü o haftanın en çok ip atlayanı ilan edilcektir..:KK49:

Yarışma süresi 1 aydır, inşaAllah önümüzdeki pazartesi başlıyoruz..
Katılmak isteyen arkadaşların yazması gereken ölçüler:

Kilo
Göğüs
Bel
Göbek
Kalça
Basen
Bacak (her bacak ayrı-ayrı)

Daha fazla bilgi için:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ip-atlamak-zayiflatir-mi.598588/

http://www.hurriyetaile.com/sizin-i...izca-5-dakika-ziplayarak-sikilasin_15397.html

Listemiz...

1. morordek morordek
2. A Alisgulus
3. koza16 koza16
4. kollontai kollontai
5. ekhion ekhion
6. @gel_pcpc
7. ebrusonmez ebrusonmez
8. kelebek19 kelebek19
9. zey zey zey zey
10. kernaz kernaz
11. Zerosima Zerosima
12. fatima38 fatima38
13. aycaf aycaf
14. keten prenses keten prenses
15. C Ceylanhani
16. deadline deadline
17. gulfuren gulfuren
18. @mlkgzgn
19. berina berina
20. yesilkizinguncesi yesilkizinguncesi
21 . Dahlia_ Dahlia_

Her gün, en geç ertesi gün bildirim yapmaya çalışın..
3 gün bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır...

Son düzenleme:
Merhaba :KK24: Ben de katılabilir miyim ?7.takımdayım, 16 yaşındayım, ip atlamayı çok seviyorum :21: Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :p:KK48:

Olur canım sabah kalkar alırım tüm ölçüyü istediğin o olsun da anlamadığım ayaklari niye ölçüyoruz.
Birde varsa kullanan duyan bilen bu atlarken kendisi sayan ipler hakkında fikirleriniZi almak isterim

Bacak o bacak:KK70: Türkçeyi katlettim kusura bakmayınn :KK70:
Ben aldım, hiçbir işe yaramadı, belki iyisi vardır :KK51:

Merhaba :KK24: Ben de katılabilir miyim ?7.takımdayım, 16 yaşındayım, ip atlamayı çok seviyorum :21: Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :p:KK48:

Hoşgeldin canım :)

Selam kızlar, tam benlik, bende 7. takımdan Selin. Sabah yazarım ölçülerimi :21: Yalnız ben gerçek ip ile atlamıyorum, ip atlama pozisyonunda zihnimde çeviriyorum, zira evin içinde ip dönmüyor :KK48: sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?

Selam kızlar, tam benlik, bende 7. takımdan Selin. Sabah yazarım ölçülerimi :21: Yalnız ben gerçek ip ile atlamıyorum, ip atlama pozisyonunda zihnimde çeviriyorum, zira evin içinde ip dönmüyor :KK48: sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?
Ben normal iple atlıyorum çünkü bizim ev müstakil :KK48: Normalde alt katta girişte atlıyorum evin için de annem istemiyo ama soğuk ya artık odamda atlıyorum :KK49:

bende 6, takimdan katiliyorum 25 yasindayim

Kilo 84,6
Göğüs 107
Bel 115
Göbek 119
Kalça 118
Basen 116
Sag Bacak 72
Sol Bacak 71