• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip askı için tecrübesi olan

2 3 yıl kalıcılığı var ben yerinizde olsam üstüne para koyar kalıcı endoskopik mini yüz germe yaptırırım. Hemde iz saç derısınde kalıyor. Ama doktoru çok ıyı araştırmalısınız

Bir defaya mahsus verebilirim. Çok merak ettim uzun zamandır.

Twitter'da yeni bir akım başladı bu günlerde. Insanlar eski ve yeni fotograflarini yan yana koyup paylaşıyor. Şunu farkettim ben de. Erkeklerin en yakışıklı zamanı 20ler, kadınların en güzel zamanı 40lar.
Ip askı konusunda bir fikrim yok, umarım burada size yardımcı olacak birisini bulursunuz.

Yani bütçeniz bunu kaldırabilecek mı onu merak etmiştim ama 2000 lira zaten çok büyük bir meblağ değil.
doktor çok önemli estetikte 2000 bana çok düşük geldi .özel hastane gece kalmadan bir kaç saate bile sadece yatış 1500 alıyor benden .biraz daha araştırın estetik kurbanı olmayın konu sahibi

Benimm arkadaşım 40 yaşında yaptırdı . Çok güzel oldu. Yüzü yukarda duruyo gergin ve çekik. Ben bile bu yaşta yaptırasım geliyo o yüzün aşırı gergin hali çok ii bence . Ama o yaptıralı 9 ay fln oluyordur . Ne kadar gider bilemiyorum tabi .

Ünlülerin yandan profillerinde damar gibi hep bir şişlik görüyorum.
Askıdan kaynaklandığı düşünüyorum ben bunun.
Alınla şakak arası bir ip gibi şişlik, böyle bir şey duydunuz mu daha önce?

Ben ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?
Lütfen yaptıranlar son durumlarindan haber versin.🙏

Admin lütfen konuyu taşımayın diğer başlıklarda cvp alamadım bi türlü.
Ben olsam kalıcı olmayan işlemleri pandemiden sonra yaptırırdım. Ne evden çıkabiliyoruz ne de maskemizi çıkarabiliyoruz :D

Yalnız 2 bin çok ucuzmuş ? Neresi ki orası ? Bir dudak dolgusunu 2 bine yapıyorlar zaten . He bu ip askı biraz fazla acıyormuş yapılırken.
Valla ınstagramda reklamından buldum. Nisantasinda. Bide anadolu yakasında var 2 buçuğa indi .pazarlık etmeli yani. Bu parasizlukta kim verir 10 dk lık işleme 2000 😊

Bende yaptırmayı düşünüyorum, siz ne kadara yaptırıyorsunuz?

Valla ınstagramda reklamından buldum. Nisantasinda. Bide anadolu yakasında var 2 buçuğa indi .pazarlık etmeli yani. Bu parasizlukta kim verir 10 dk lık işleme 2000 😊
Valla bende dudak dolgusu istiyorum beraber gitsek de benim için de pazarlık yapsanız keşke ben beceremiyorum ya 🙈🙈😂
İşlem baya güzel işlem yalnız bir de dediğim gibi çok can yakıyormuş benim arkadaşım sonrasında da bir kaç gün çok acılar çekmişti.

Ünlülerin yandan profillerinde damar gibi hep bir şişlik görüyorum.
Askıdan kaynaklandığı düşünüyorum ben bunun.
Alınla şakak arası bir ip gibi şişlik, böyle bir şey duydunuz mu daha önce?
mesleğim gereğibir kaç ünlüyü sabah sabah görme şansına mı şanssızlığına mı sahip biri olarak şöyle diyorum o tv de ve sosyal medyada gördükleriniz reel hayatta yokkkk yohhhhh :olamaz:

Back
X