• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip askı için tecrübesi olan

Eskiden Ajda Pekkan’ın kendini saç derisinden itibaren gerdirdiği söylenirdi.
Beni saç, ayak, omuz, göbek, yüz her yerden germek lazım.
Streç filmi kaseye denk getirmek gibi bir operasyon da herhalde fazla tutar😂

Ay gang bildiğim için söylüyorum zaten, elbet rahatsızlıkların olabilir ama profesyonel estetikten önce krem mırem desteklenebilir.
Benim algı ve beğenime göre gerçekten çok güzelsin, hep söyledim bunu.

Teşekkür ederim canım da öyle değil işte, krem mrem yapamam ben alışmadık şeyde durmuyor, benim toptan gerdirmem filan lazım, her gün oturup rutinde bakım neyim yapamıyorum ben yok, olmuyor içimden gelmiyor.
Psikolojik de iyi gelebilir, ciddili düşünür oldum. Canım tatlı yaptıramam asla diyordum ama yok, ondan da geçtim.

senin datlu dilin yeterrr. valla sitede dert dinle dinle nereye kadar arada ekşın lazım geyik lazım değil mi yaaa
Banım yeni açıldı vallağ 10 günden aşşağ yatmıyorum imanım gevredi, ekşın mekşın beni garıştırman gari guzum ben uslu uslu yazmaya geldim, ipimi kuşağımı .... ... pardon o başka bi şeydi, ip askıyı anlamaya öğrenmeye geldim, beni elleşmen. Yabtırcem ben de, komplekslerim sızlıyor.

filmdelisi filmdelisi 2 bine yüz geriyorlarmış bak acaba sigara bıraktırma terapisi yerine direkt 2 bini ip askıya mı bassam? Napsam? Yüzümü değiştiresim, yumcalayıp atasım var sıkıntı bastı. Nallet gele ista filtrelerine fotoşoklara güzellik algımı mahvettiler!!
İstiyorum ben de, gerin suratımı, burnumu kaldırın ve bişektomi jawline dolgu botoks atın üzerime.
Totalde kaça patlar bunlar bilgisi olan yazsın plz.
Valla yuz germe 25 bın, burun 7 ile 40 arası , bişektomı 10 15 bın , botoks 5 bın 😂😂😂

Valla yuz germe 25 bın, burun 7 ile 40 arası , bişektomı 10 15 bın , botoks 5 bın 😂😂😂
Ben yeterince gerildim şuan, ihtiyacım kalmadı operasyona.
Gözlerim adeta şakağıma çıktı!
O ne be, sanki yapılınca bir gigi olacağız, tövbe estf...

Ben burnumu 5 e yaptırmıştım sene 2016 şuan doktorum 20 bın diyor düşün 😂😂
Yiğenim yaptırdı geçen hafta, ona bir sorayım ben burun fiyatını.

Burnumda bir sıkıntı var, bebelerin tekmelerinden yamuldu, yandan hafif bir çıkık kemik var.
Doktora gitmeye ödüm patlıyor ameliyat der diye.
Burnum da kocaman ve çirkindir lakin benimdir😂

Yiğenim yaptırdı geçen hafta, ona bir sorayım ben burun fiyatını.

Burnumda bir sıkıntı var, bebelerin tekmelerinden yamuldu, yandan hafif bir çıkık kemik var.
Doktora gitmeye ödüm patlıyor ameliyat der diye.
Burnum da kocaman ve çirkindir lakin benimdir😂
Benım genız etlerım vardı. Hazır amelıyat olucam yaptırayım dedım herkes ne var burnunda gerek yok derken doktor burnun eğrı dıyınce alttan çekip gösterdı bıldığın burun patınajlıymış gerek yok dıyen babam ameliyat gunu alıp çıktı😂😂Erkek kardeşim ıcın bu sene baktık onu okulda serserının bırı yumrukladı uc yerı kırıldı araştırdık 50 30 20 ohoo en son bızım burda medıcal park yenı açılmıştı 7 bıne doktoru yaptı

Benım genız etlerım vardı. Hazır amelşyat olucam yaptırayım dedım herkes ne var burnunda gerek yok derken doktor burnun eğrı dıyınce alttan çekip gösterdı bıldığın burun patınajlıymış gerek yok dıyen babam ameliyat gunu alıp çıktı😂😂Erkek kardeşim ıcın bu sene baktık onu okulda serserının bırı yumrukladı uc yerı kırıldı araştırdık 50 30 20 ohoo en son bızım burda medıcal park yenı açılmıştı 7 bıne doktoru yaptı
Çok geçmiş olsun.
Burun zor bir şey.
Çok yaptıran arkadaşım oldu ve onları görünce korktum.
Adeta tır çarpmış gibilerdi.
Kendi annem de sağolsun bana bakıp bakıp ‘şu okulu bitir de burnunu bir yaptıralım’ derdi, öyle sever beğenir beni 😂
Ama korkumdan değil burun yaptırmaya, sinüzit için bile doktora gidemiyorum.
Son zamanlarda her gün aralıksız baş ağrısı ve burun sızlaması çekince, ilgi alanıma girdi.
Kaçış yok herhalde yaptıracağım.

Fransız askısı sanırım bahsettiğiniz. Ben de çok baktım. Şuan ihtiyacım yok ama ilerde nazolabial oluklar için dolgu istemiyorum. yüzü şişiriyor dolgu. Fransız ask hem daha diri yapıyor hem de gözenek görünümü vs de kayboluyor. İstanbulda Nihat Dik ve cahit vural sanırım en çok yapanlar arasında ama fiyatlar uçuktur:KK57:

Burun o kadar elzem değil benim, gıdı esas. Bir gıdı yaptım bu sene paltan kurbağa gibi.
Bacım gıdıda giden arkadaşlarım var, canlı yayın yapmışlardı, yapılanla yapılmayan tarafı bizzat gördüm farkı.
Bir cihazla eritme mi yukarı çekme mi, neyse işte ondan.
3 4 seansta son buluyormuş, yüz de yukarı çıkıyor böylece.
Onu bir araştır asıp kestirmeden kendini.

Çok geçmiş olsun.
Burun zor bir şey.
Çok yaptıran arkadaşım oldu ve onları görünce korktum.
Adeta tır çarpmış gibilerdi.
Kendi annem de sağolsun bana bakıp bakıp ‘şu okulu bitir de burnunu bir yaptıralım’ derdi, öyle sever beğenir beni 😂
Ama korkumdan değil burun yaptırmaya, sinüzit için bile doktora gidemiyorum.
Son zamanlarda her gün aralıksız baş ağrısı ve burun sızlaması çekince, ilgi alanıma girdi.
Kaçış yok herhalde yaptıracağım.
Valla hıc korkma herkes aynı olmuyor ben ameliyata gırerken benden once olan kızı çıkarırken gördüm yuzune kan oturmuş gıbı mosmordu ben amelattan çıktım sabaha kadar yuzume buz tutuldu şişlik yoktu yuzde oda da resım çekıp bakmaya çalışıyordum😂😂 sabah eve gıttım yuzum çinlilere dondü gozler kapandı ama bı haftaya ındı tabı odem oluyor ama o şişiliktsn eser yoktu odemde 4 5 aya gıdiyor bazen 7 ay ama hıc morluk olmadı aksıne goz altım sarardı onda da krem verdıler geçtı bı ıkı haftaya

Ben ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?
Lütfen yaptıranlar son durumlarindan haber versin.🙏

Admin lütfen konuyu taşımayın diğer başlıklarda cvp alamadım bi türlü.
K9nuyu okuyana kadar sudyen askisi zannettim😂 Seda sayan canli yayin yaomisti yaptirirken.

Valla hıc korkma herkes aynı olmuyor ben ameliyata gırerken benden once olan kızı çıkarırken gördüm yuzune kan oturmuş gıbı mosmordu ben amelattan çıktım sabaha kadar yuzume buz tutuldu şişlik yoktu yuzde oda da resım çekıp bakmaya çalışıyordum😂😂 sabah eve gıttım yuzum çinlilere dondü gozler kapandı ama bı haftaya ındı tabı odem oluyor ama o şişiliktsn eser yoktu odemde 4 5 aya gıdiyor bazen 7 ay ama hıc morluk olmadı aksıne goz altım sarardı onda da krem verdıler geçtı bı ıkı haftaya
Tenim aşırı hassas benim.
Şöyle bir itsen çürür etim ki şuan bile bacağımda 10 dan fazla çürük var, bebelerim sağolsun.

O gördüğüm arkadaşlarımda en korkunç şey, gözlerine kan oturmasıydı.
Damar gibi değil bayağı gözlerinin ak bölümü, kanla kaplıydı.
Gitmesi 1 ayı buldu, yüzlerine bakamıyordum.
Yiğenimde dediğin gibi olmadı, hafif şişlik ve morlukla geçiyor.
Onu takip ettikçe bir cesaret geldi ama ay yok ben yapamam, yapamiciiimmm imdat😂😂😂

Back
X